Închide meniul

”E prea mic, nu l-am văzut!” Gabi Matei, savuros după egalul cu Viitorul. Cum a explicat faultul la Mățan

Gal Dorin Publicat: 25 octombrie 2020, 18:12

”E prea mic, nu l-am văzut!” Gabi Matei, savuros după egalul cu Viitorul. Cum a explicat faultul la Mățan

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gabi Matei și Gică Hagi după un meci al Viitorului

  • Viitorul - FC Argeș 2-2
  • Alex Mățan a obținut un penalty în prelungirile meciului
  • Gabi Matei a explicat faultul său la jucătorul constănțean

Gabi Matei l-a faultat în careu pe Alexandru Mățan, la o fază la care jucătorul Viitorului nu avea oricum șanse să ajungă la minge. Ciobanu a transformat penalty-ul care a urmat și a asigurat un punct pentru constănțeni. De precizat că Alex Mățan are o înălțime de doar un metru și 65 de centimetri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat după meci, fundașul lui FC Argeș a dat un răspuns savuros: ”E prea mic, nu l-am văzut! Am vrut să sar la cap și l-am lovit… cred că l-am lovit”, a fost explicația lui Gabi Matei. 

FC Argeș, patru puncte în ultimele două meciuri

FC Argeș pare că înregistrează o schimbare sub noul antrenor, Ionuț Moșteanu și a reușit a doua performanță solidă consecutivă după victoria din etapa trecută.

Reclamă

Malele și-a făcut din nou datoria și a marcat o dublă. Primul gol a venit din penalty, iar al doilea după o superbă acțiune individuală încheiată cu un șut din afara careului.

După acest succes, piteștenii o egalează pe Dinamo în clasament si pun și mai multă presiune pe evoluțiile echipei din ”Ștefan cel Mare”.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare
Fotbal intern • 15 mart., 8:02
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare: „Rămâne în inima mea!”. Clubul pe care „Nick” vrea să îl antreneze, din nou
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1!
Liga 1 • 13 mart., 11:25
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1! Ce se întâmplă acum
Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea
Liga 2 • 7 mart., 19:44
Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea: „Te antrenezi pe islaz şi vrei să fii FC Barcelona”
Eugen Neagoe, atac fără precedent după Csikszereda - FC Argeş 2-1
Liga 2 • 27 feb., 9:36
Eugen Neagoe, atac fără precedent după Csikszereda – FC Argeş 2-1: „Japcă! A fost ca pe vremuri. Este o ruşine. Am luat-o razna?”
"Linşaj mediatic!" Victor Piţurcă a sărit în apărarea lui Cristi Tănase: "Cum şi-a permis acel paznic să îl filmeze?"
Fotbal intern • 15 feb., 17:29
„Linşaj mediatic!” Victor Piţurcă a sărit în apărarea lui Cristi Tănase: „Cum şi-a permis acel paznic să îl filmeze?”