Închide meniul

”E ultima promisiune pe care o mai fac!”. Ultimatumul lui Don Pablo de Dinamo! Când ar intra 1.5 milioane de euro în conturi

Gal Dorin Publicat: 7 decembrie 2020, 20:29

Reclamă
”E ultima promisiune pe care o mai fac!”. Ultimatumul lui Don Pablo de Dinamo! Când ar intra 1.5 milioane de euro în conturi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Pablo Cortacero a promis din nou o infuzie de capital la Dinamo

Cortacero ar fi făcut un nou anunț către colaboratorii săi din cadrul clubului și i-ar fi scris și direct căpitanului lui Dinamo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Până miercuri ajung sigur cei 1,5 milioane de euro. E ultima promisiune pe care o mai fac. Dacă nu intră, gata”, a fost declarația cu aparent caracter final a lui Pablo Cortacero.

Cu toate acestea, pe căpitanul croat al lui Dinamo l-a bufnit râsul atunci când a citit ultima găselniță a spaniolului, conform celor de la doardinamo.ro 

De la momentul în care a preluat clubul din șoseaua ”Ștefan cel Mare”, pe 13 august, nu a virat niciun ban în continurile sale. Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo, declara înainte de plecare că jucătorii și staff-ul au 100 de zile de muncă fără plată.

Dinamo, prime de la fani și victorii ”pe burta goală”

Contrar așteptărilor pentru un club care este fără bani și ai cărui jucători pleacă, Dinamo a reușit să lege trei victorii consecutive în toate competițiile.

Reclamă
Reclamă

În prag de sărbători, jucătorii primesc din nou prime de victorii din partea suporterilor. Fanii ”alb-roșii” au strâns aproximativ 28.000 de euro pentru victoriile cu Viitorul (3-0) și FC Argeș (1-0) și urmează să îi ofere fotbaliștilor.

Unii dintre jucători, în special străinii, și-au depus deja memorii pentru a rupe legăturile contractuale cu patronajul spaniol defectuos al lui Dinamo.

Salvatorul din Turcia! Întâlnire de gradul zero pentru viitorul lui Dinamo

Dinamo aşteaptă salvarea de la magnatul turc Abdullah Kigili, care a fost și în Consiliul de Administrație al clubului turc Fenerbahce.

Reclamă

Anunţul a fost făcut de Radu Birlică, directorul de marketing al clubului din "Ştefan cel Mare".

"Dânsul a fost în Consiliul de Administrație al clubului Fenerbahce. Este un om de afaceri din Turcia, potent, îl cheamă Abdullah Kigili. Are o fabrică foarte mare de confecții în Turcia și vreo câteva sute de magazine în toată Europa. Ideea este că astăzi mă întâlnesc din nou cu reprezentantul său din Europa de Est și continuăm discuția.

Eu zic că lucrurile se vor așeza foarte bine în perioada următoare. La ora 14:00 e programată întâlnirea, la Brașov, iar toată lumea așteaptă să vedem ce se întâmplă.

Suplimentar firma sa va oferi și hainele pentru jucători, staff sau management. Eu sunt angajat să-mi fac treaba, încerc să ajut clubul, nu contează cine e patron…domnul Pablo Cortacero e acum și sperăm să se rezolve cât mai curând problemele", a spus Birlică.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

7:00

Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024, competiţie care e live în AntenaPLAY! Ioana Sîngeorzan joacă la 09:30

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și