Închide meniul

„A cerut un contract mai lung!” Mirel Rădoi, dat de gol chiar de omul său de încredere. Cum au decurs negocierile cu Răzvan Burleanu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 noiembrie 2021, 22:15

„A cerut un contract mai lung! Mirel Rădoi, dat de gol chiar de omul său de încredere. Cum au decurs negocierile cu Răzvan Burleanu

Mirel Rădoi,atent la ofertele avute

Profimedia

Cum au decurs negocierile dintre Mirel Rădoi şi Răzvan Burleanu

Deşi a anunţat că nu va mai rămâne la echipa naţională, Mirel Rădoi a fost dispus să rămână pe banca României. Totuşi, Răzvan Burleanu nu i-a putut satisface cerinţele, astfel că selecţionerul va pleca la finalul lunii, când îi expiră contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluirea a fost făcută de Nicolae Dică, secundul lui Rădoi de la echipa naţională.

„Vineri (n.r. – săptămâna trecută) a fost discuția FRF – Rădoi. Nu s-a ajuns la niciun consens. Mirel a cerut un contract mai lung, nu pe 6 luni, cât ține Liga Națiunilor. Nu vreau să spun mai multe… E normal să vrea un contract mai lung, pe 2 ani, 4 ani. Am văzut că apoi i s-a oferit lui Hagi pe 4 ani.

Poate dacă terminam pe 2, Mirel rămânea. Eu și în situația de față i-am zis de mai multe ori să continue. Dar nu decid eu pentru el”, a declarat Nicolae Dică pentru telekomsport.ro.

Citește și:

Edi Iordănescu, propus ca selecţioner după refuzul lui Dan Petrescu

Recent, şi Dan Petrescu l-a refuzat pe Răzvan Burleanu, după Gică Hagi şi Răzvan Lucescu. E a treia oară când „Bursucul” refuză oferta FRF. Nici patronul Neluţu Varga nu a vrut să-l lase să plece de la CFR Cluj.

Reclamă

Astfel, Edi Iordănescu e propus ca selecţioner de Mihai Stoica, managerul general al FCSB.

„Îl văd ca pe un workaholic, ca pe un om care să muncească zi de zi, pentru că îi place şi e pregătit pentru această meserie, dar îl văd şi ca selecţioner. Are un discurs foarte bine structurat şi în niciun caz nu se poate ca Edi să nu se impună în faţa unui jucător, chiar dacă vorbim despre Chiricheş sau Stanciu. Cred că s-ar potrivi.

Un alt aspect extrem de important este cum pregăteşte jocurile, în funcţie de adversar, iar aici analizele pe care le făcea şi care îmi sunt proaspete în minte erau…nu pot să vorbesc decât la superlativ despre modurile în care prgătea jocurile. Un aspect foarte important esrte discursul în faţa jucătorilor şi este un motivator de excepţie. Cred că e o idee bună pe care o au cei de la FRF”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Are un campionat, a antrenat, vorbeşte bine. Tata e lângă el”, crede şi Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo.

Recomandări
  • Mirel Rădoi, dat de gol chiar de omul său de încredere
  • Cum au decurs negocierile cu Răzvan Burleanu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:02 „E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa 14:48 VideoDaniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei: „Fierbe sângele în mine” 14:34 „Sunt infatuați! Rușine!” Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2! 14:30 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 14:11 „E pentru prima dată!” Basarab Panduru, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu! Ce a remarcat în FCSB – Rapid 2-2 14:10 Ionuţ Chirilă a făcut-o praf pe Rapid după derby-ul de pe Arena Naţională: „A părut o echipă de Liga 3”! A criticat dur şi FCSB! 13:56 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 e ACUM în AntenaPLAY! Porsche şi Ferrari luptă pentru supremaţie la Imola 13:44 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele probabile 13:29 FotoNeluţu Varga a devenit tătic! Cine este frumoasa blondă care l-a făcut cel mai fericit bărbat pe patronul lui CFR Cluj 13:21 VIDEOLance Stroll l-a lovit pe Daniel Ricciardo în Marele Premiu al Chinei! Cum a răbufnit pilotul de la Aston Martin Vezi toate știrile
Citește și