Închide meniul

A încercat FRF să dea o lovitură de proporţii? Scenariu incredibil: „Din ce ştiu eu, Burleanu a fost la Mircea Lucescu”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2021, 18:55

A încercat FRF să dea o lovitură de proporţii? Scenariu incredibil: „Din ce ştiu eu, Burleanu a fost la Mircea Lucescu

Răzvan Burleanu este președintele FRF

Răzvan Burleanu, la conferința de presă / Hepta

Florin Lovin crede că Burleanu i-a făcut ofertă lui Gică Hagi pentru că ştia din start că va fi refuzat. Burleanu a încercat apoi să îl convingă pe Răzvan Lucescu să revină la naţională. Lovin a lansat o ipoteză incredibilă. Mircea Lucescu ar fi fost ofertat de şeful FRF înaintea fiului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Lovin a lansat un scenariu incredibil

„Trebuie să vedem în ochii cui pică bine pentru că, la cum s-au întâmplat lucrurile în ultimii ani, o astfel de abordare nu poate să șteargă cu buretele ce s-a făcut în ultima vreme.

Nu mai vorbim de evoluție, ci de involuția din ultimii ani. Eu cred că se știa dinainte că Hagi va refuza. E părerea mea. Burleanu doar a vrut să ia pulsul, dar era convins de la început că Hagi nu va accepta.

Iar cu Răzvan Lucescu, din ce știu eu, la un moment dat Răzvan Burleanu a fost la Mircea Lucescu și probabil el a spus că a obosit și are nevoie de un suflu tânăr și acesta ar putea fi Răzvan, dacă era să fie un Lucescu la națională. A urmat sfatul lui.

Eu așa văd lucrurile, din afară, e chibițăraie sportivă ce fac eu. Nu a fost ceva sincer cu Hagi, să îi pună un proiect pe masă. (…) Dacă chiar s-a întâmplat așa și dacă chiar Burleanu a crezut cu toată ființa lui că Hagi e soluția pentru națională, e de admirat”, este scenariu lansat de Florin Lovin la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Răzvan Lucescu, mesaj clar după întâlnirea cu Burleanu

Dacă Burleanu a preferat să ofere o declaraţie misterioasă, de partea cealaltă, Răzvan Lucescu a avut un mesaj clar. „Mie nu îmi place să vorbesc despre timpul meu liber. Nu îmi place să vorbesc despre o cină pe care am luat-o cu persoane pe care le ştiu de mult timp. Nu este prima oară când se întâmplă asta.

Nu este nimic de spus. Nu e nimic de comentat. Sunt aici, sunt antrenorul lui PAOK şi am un contract cu clubul, pe 3 ani. Vreau să rămân aici. Nu ştiu cine a postat aceste fotografii, ce persoane bolnave au făcut aceste poze.

Nu există niciun fel de interes din partea mea. Ne-am mai văzut în acel restaurant şi nu au apărut alte discuţii. Nu am nimic de comentat (n.r. – legat de o ofertă). Sunt antrenorul lui PAOK”, a spun Lucescu, într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Motivele pentru care Răzvan Lucescu nu poate redeveni selecționerul României

Chiar dacă şi-ar fi dorit să vină la naţionala României, Răzvan Lucescu s-ar fi lovit de două probleme: salariul și clauza de reziliere pe care Lucescu le are la PAOK.

Răzvan Lucescu are un salariu anual de 1.8 milioane de euro, unul imposibil de egalat de FRF. Mai mult, patronul Savvidis i-a pus și o clauză de 7 milioane de euro, pe care acesta ar urma s-o plătească în cazul în care pleacă de la PAOK.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Răzvan Burleanu ar fi negociat cu Mircea Lucescu
  • Hagi şi Răzvan Lucescu l-au refuzat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și