Închide meniul
EXCLUSIV

Absenţe uriaşe pentru Edi Iordănescu pentru meciurile cu Slovenia şi Moldova! Man, Chiricheş sau Mihăilă sunt OUT

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 noiembrie 2022, 16:24

Absenţe uriaşe pentru Edi Iordănescu pentru meciurile cu Slovenia şi Moldova! Man, Chiricheş sau Mihăilă sunt OUT

Absenţe uriaşe pentru Edi Iordănescu pentru meciurile cu Slovenia şi Moldova!

Absenţe uriaşe pentru Edi Iordănescu pentru meciurile cu Slovenia şi Moldova! / Hepta

Absenţe uriaşe pentru Edi Iordănescu pentru meciurile cu Slovenia şi Moldova! Edi Iordănescu are mari probleme de lot înaintea meciurilor amicale cu Slovenia şi Moldova, pe care România le va disputa pe 17 noiembrie, respectiv 29 noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor Antena Sport, Dennis Man şi Valentin Mihăilă nu se vor afla pe lista selecţionerului. Nici Nicolae Stanciu nu va veni în Europa pentru cele două amicale.

Absenţe uriaşe pentru Edi Iordănescu pentru meciurile cu Slovenia şi Moldova!

Cluburile din Italia şi Spania nu îi lasă pe jucătorii noştri să vină la lot, pentru că meciurile nu sunt pe date stabilite de UEFA, astfel că echipele nu sunt obligate să-şi trimită fotbaliştii la acţiunile naţionalelor.

Astfel, Chiricheş, Radu, Raţiu, Paşcanu, Răzvan Marin (doar un meci), Man şi Mihăilă nu vor fi prezenţi la meciurile menţionate mai sus.

Edi Iordănescu schimbă planul la echipa națională, înainte de preliminariile EURO 2024. Selecționerul a dezvăluit că va aborda și o altă tactică, atunci când nu va putea convoca jucători experimenați pentru meciurile României.

Reclamă

Edi Iordănescu schimbă planul la echipa națională, înainte de preliminariile EURO 2024

Edi Iordănescu are ca obiectiv calificarea României la Campionatul European din 2024! „Tricolorii” se vor duela cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra, în grupa preliminară, iar primele meciuri vor avea loc în martie.

Edi Iordănescu a dezvăluit că se confruntă cu refuzuri din partea cluburilor, în ceea ce privește convocarea anumitor jucători la echipa națională. În astfel de cazuri, selecționerul a declarat că va apela la jucători tineri, fără experiență, pe care să-i introducă în circuitul selecționatei României.

„Înainte de toate, obiectivul principal pentru mine era continuitatea. A fost o perioadă de cunoaştere, de analiză, de studiu, pe care am depăşit-o. Tabloul este unul complet, concluziile sunt clare, deja am propus lucruri un pic diferite la acţiunea din septembrie. Prioritatea ar fi fost să avem continuitate la nivel de selecţie, în linii mari. Spun ar fi fost, pentru că din păcate semnalele nu sunt cele mai pozitive, pentru că nu există această obligativitate a cluburilor să lase jucătorii la echipa naţională, şi avem multe semnale negative.

Reclamă 4 / 0/3

Încă mai tatonăm anumite piste. Asta înseamnă că trebuie să reacţionez împreună cu staff-ul, şi să ne repoziţionăm, să aplicăm planul B, să ne completăm cu jucători acolo unde nu-i avem pe cei pe care îi aveam în plan în primă fază. Una dintre decizii este să mergem pe jucători pe jucători tineri şi foarte tineri. Jucători care nu reclamă în momentul acesta o convocare la prima reprezentativă, dar care sunt la reprezentative mai mici.

Un jucător care are o marjă importantă de creştere, să-l aducem, să-l integrăm, să cunoască atmosfera, ca să-l câştigăm, să accelerăm procesul. Aşteptaţi-vă ca acolo unde nu vom avea soluţii cu care am fost familiarizaţi în ultima perioadă să aducem şi alte nume. Orice este posibil, pentru echipa naţională orice jucător poate face obiect de interes, porţile sunt deschise”, a declarat Edi Iordănescu, de la „fabrica” unde se produce echipamentul naționalei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și