Închide meniul

Accidentări în lanţ, înaintea „dublei” României cu Israel şi Elveţia! Un alt „tricolor” s-a accidentat

Viviana Moraru Publicat: 9 noiembrie 2023, 17:26

Reclamă
Accidentări în lanţ, înaintea „dublei României cu Israel şi Elveţia! Un alt „tricolor s-a accidentat

Accidentări în lanţ, înaintea "dublei" României cu Israel şi Elveţia

Jucătorii naţionalei, bucurie după un gol/ Hepta

Edi Iordănescu se confruntă cu accidentări în lanţ la echipa naţională, după ce un alt jucător s-a accidentat înaintea „dublei” cu Elveţia şi Israel. Mario Camora nu va fi apt pentru duelurile decisive din finalul preliminariilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora a lipsit şi de la precedenta acţiune a echipei naţionale, de luna trecută, după ce s-a accidentat chiar în ultimul meci al celor de la CFR Cluj.

Accidentări în lanţ, înaintea „dublei” României cu Israel şi Elveţia

Conform gsp.ro, Mario Camora nu a făcut deplasarea la Iaşi, şi a rămas la Cluj pentru a efectua un RMN. Fundaşul a suferit o accidentare în ultimul meci al clujenilor, cu Hermannstadt, motiv pentru care va rata duelurile din această lună ale echipei naţionale.

Camora a evoluat timp de 64 de minute în duelul de la Sibiu, din ultima etapă, fiind înlocuit ulterior de Vasile Mogoş.

În lipsa lui Mario Camora, soluţia pentru banda stânga a defensivei naţionalei este Nicuşor Bancu. Selecţionerul ar putea miza şi pe serviciile lui Andrei Borza, cel care a fost convocat în locul lui Camora şi la ultima acţiune a „tricolorilor”. La momentul respectiv, fundaşul Rapidului nu a bifat niciun minut.

Reclamă

Pe lângă Mario Camora, şi Dennis Man va rata meciurile cu Israel şi Elveţia. Internaţionalul român s-a accidentat în duelul dintre Parma şi Sudtirol, şi va sta „pe bară” aproximativ trei săptămâni.

Edi Iordănescu are emoţii şi în privinţa lui Deian Sorescu. Acesta nu a mai bifat niciun meci la Rakow de la ultimele partide ale naţionale, fiind accidentat.

România se va duela cu Elveţia pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase e arma lui Edi Iordănescu din atacul României

Florin Tănase e arma lui Edi Iordănesu din atacul României pentru meciurile cu Israel şi Elveţia, adevăratele finale pentru calificarea la EURO 2024. România – Elveţia e exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 21 noiembrie, de la ora 21:45.

Din sursele Antena Sport, Tănase îi va lua locul în lotul lui Edi Iordănescu lui Daniel Bîrligea şi ar putea fi titular în echipa lui Edi Iordănescu. Asta chiar dacă la echipa de club, Al-Okhdood, este folosit pe poziţia de mijlocaş central.

Astfel, atacul României pentru dubla cu Israel şi Elveţia, va fi format, cel mai probabil, din Denis Alibec, Denis Drăguş, George Puşcaş şi Florin Tănase.

Florin Tănase revine la echipa naţională după trei campanii ratate. Jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro a adunat 25 de minute, în partidele cu Andorra şi Belarus, din luna martie. În cele 17 selecţii, el a marcat două goluri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și