Închide meniul

„Acum taci din gură!” Ioan Andone îl pune la punct pe Răzvan Marin, după atacul incredibil lansat după meciul cu Macedonia de Nord

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2021, 21:39

„Acum taci din gură! Ioan Andone îl pune la punct pe Răzvan Marin, după atacul incredibil lansat după meciul cu Macedonia de Nord

Ioan Andone crede că Edi Iordănescu poate duce România la turneele finale

as.ro

Ioan Andone e de părere că Răzvan Marin ar trebui să se antreneze şi să îşi aştepte rândul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mie îmi place Răzvan Marin, dacă eram antrenorul naționalei, eu îi găseam loc în primul 11. Dar acum taci din gură, ești în lotul echipei naționale! Erai sigur că România bătea cu tine în echipă? Până la urmă, Rădoi a fost inspirat, a făcut 7 puncte din 9. Mai erau jucători egoiști pe vremea mea, îmi venea să-i bat, se supărau că erau schimbați în minutul 60 în loc să pună mai presus rezultatul echipei”, a spus Ioan Andone la digisport.ro.

Ioan Andone apără şi decizia lui Mirel Rădoi de a juca cu Dragoş Nedelcu.

Nedelcu dă o siguranță mai mare defensivă, Răzvan e altfel, el ajută defensiva, dar urcă mult și în atac și sunt unele meciuri în care e nevoie de mai multă prudență. Eu aș fi jucat cu ambii, dar e greu că însemna să-l scoți pe Stanciu de-acolo și nu aveai cum„, a mai spus Andone.

Atacul lui Răzvan Marin la Mirel Rădoi

A izbucnit primul scandal la naţională în mandatul lui Mirel Rădoi. Răzvan Marin a avut o reacţie incredibilă după ce a fost titular doar cu Liechtenstein. Cu Macedonia de Nord, Răzvan Marin a intrat pe teren în minutul 63, în locul lui Dragoş Nedelcu. În meciul cu Islanda, Marin a prins şi mai puţine minute. A fost introdus de Mirel Rădoi în teren în minutul 76, în locul lui Dennis Man.

Reclamă

Răspunsul lui Mirel Rădoi după atacul lui Răzvan Marin

Mirel Rădoi s-a arătat surprins la conferinţa de presă de după meciul din Macedonia de Nord de nemulţumirile exprimate public de Răzvan Marin, că a fost folosit puţin la echipa naţională şi că nici nu joacă pe poziţia pe care este obişnuit.

„Aşa v-a spus? Eu dacă am o problemă cu vreun jucător nu vin să o discut în faţa dumneavoastră. Întâi trebuie să o discut cu el şi după aceea o să răspund ce e de răspuns vizavi de problema unui jucător sau a altuia. Ştiu că au fost anumite discuţii că de ce Dragoş Nedelcu şi nu Răzvan Marin.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și