Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Enes Sali a fost convocat, la numai 15 ani, la naționala României. Nicolae Dică a dezvăluit de ce s-a temut Mirel Rădoi. „Este unic!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 noiembrie 2021, 22:54

Adevăratul motiv pentru care Enes Sali a fost convocat, la numai 15 ani, la naționala României. Nicolae Dică a dezvăluit de ce s-a temut Mirel Rădoi. „Este unic!

Enes Sali a fost convocat de Mirel Rădoi

Facebook Farul Constanţa

Nicolae Dică a dezvăluit care a fost adevăratul motiv pentru care Enes Sali a fost chemat deja la prima reprezentativă. Tânărul jucător este eligibil pentru a juca și la naționalele Turciei și Canadei. Prin urmare, Rădoi s-a temut că „tricolorii” pot pierde un fotbalist de mare perspectivă și a decis să se grăbească. În condițiile date, Sali ar putea să intre pe finalul uneia dintre cele două confruntări din această lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce l-a convocat Mirel Rădoi pe Enes Sali la naționala României

Este un jucător de mare perspectivă, un talent care în ultimii ani în România nu a mai apărut. De la Hagi nu a mai apărut un jucător cu asemenea calităţi la vârsta lui. A reuşit să se impună şi în Liga 1, adică să vină la vârsta lui şi să facă diferenţa. Acesta a fost lucrul care a contat foarte mult pentru noi.

Este un jucător de viitor şi este important pentru el, pentru moralul lui să îl aducem la echipa naţională. A fost decizia noastră, noi am gândit să îl aducem. Nu a venit nimeni din Federaţie să spună <<Luaţi-l pe Sali!>>.

Este şi această treabă, de ce să nu iei un jucător şi să te trezeşti că peste doi ani îl pierzi că nu l-ai luat la echipa naţională în această perioadă? Poate se duce să joace pentru altă ţară„, a declarat secundul lui Mirel Rădoi pentru telekomsport.ro.

Răzvan Burleanu: „Enes Sali este unic, are nevoie de tot sprijinul nostru”

Răzvan Burleanu a anunțat că decizia i-a aparținut în proporție de 100% selecționerului. Președintele FRF a transmis că Sali este „unic”!

Reclamă

A fost un subiect care s-a discutat în aceste întâlniri. Decizia finală aparține exclusiv selecționerului. Este un jucător tânăr, care nu a împlinit încă 16 ani. Și-a făcut debutul în Liga 1 și la echipa U16. Este un jucător unic, care va avea nevoie de tot sprijinul nostru„, a precizat Mirel Rădoi.

Citește și:

Și Gică Hagi a vorbit, la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB, despre convocarea lui Enes Sali.

Da, vom vedea. Orice jucător care se duce la echipa națională cred că e fericit, dar, înainte de asta, mai avem un meci, ne gândim la el. Ei se vor gândi apoi la echipa națională„, a declarat Gică Hagi la conferința de presă

Reclamă 4 / 0/3

În luna septembrie, Sali a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Ligii 1. A înscris în victoria cu Academica Clinceni, scor 5-0, și a doborât un record vechi de 44 de ani. Poate spulbera acum un nou record. La 15 ani și 10 luni poate deveni cel mai tânăr jucător care a evoluat pentru naționala României. Cristi Manea a stabilit această performanță la 16 ani, 9 luni și 22 de zile.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și