Închide meniul

Adi Mutu i-a făcut portretul lui Ianis Hagi. "Nu este la fel de rapid ca tatăl său"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 aprilie 2020, 17:40

Adi Mutu i-a făcut portretul lui Ianis Hagi. "Nu este la fel de rapid ca tatăl său"

Profimediaimages

Adrian Mutu a fost coechipier cu Gică Hagi la echipa națională

Fiul Regelui poate reveni, în această vară, în Italia. Lazio și-a manifestat interesul să îl transfere și este dispusă să achite chiar și 10 milioane de euro. Glasgow Rangers îl cumpăra definitiv pentru o sumă de două ori mai mică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu l-a caracterizat pe Ianis Hagi

Adrian Mutu a jucat pentru șase echipe din Serie A, printre care Juventus, Inter și Fiorentina. Briliantul a fost invitat de un fost coechipier de-al său, Sebastien Frey, să își spună părerea despre Ianis Hagi.

"Poate ajunge la cel mai înalt nivel. Este ambidextru și lovește bine mingea cu ambele picioare. Are calități deosebite, dar nu are foarte multă forță. Nu este la fel de rapid ca tatăl său. Nu are aceeași putere a șutului, dar are aceleași lovituri precise!", a reacționat Mutu pe instagram.

Ianis Hagi a jucat două sezoane pentru Fiorentina, perioadă în care a bifat numai 48 de minute în Serie A. S-a întors la Viitorul, după care a mai evoluat pentru Genk și Rangers.

Adrian Mutu este cel mai bun marcator din istoria naționalei României. A înscris 35 de goluri și împarte primul loc chiar cu Gică Hagi, tatăl lui Ianis

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și