Închide meniul

Adrian Bumbescu nu are încredere în Vlad Chiricheș. Acuzele lansate de "Ministrul apărării"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 aprilie 2020, 12:32

Adrian Bumbescu nu are încredere în Vlad Chiricheș. Acuzele lansate de "Ministrul apărării"

Vlad Chiricheş poate pleca de la naţională direct la Galatasaray

Vlad Chiricheş este căpitanul naționalei României | Profimediaimages

Actualul căpitan al reprezentativei tricolore este departe de a fi pe placul celui care i-a ajutat pe roș-albaștri să câștige, în 1986, Cupa Campionilor Europeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș, pus la zid de Adrian Bumbescu

Considerat a fi unul dintre cei mai buni fundași din istoria României, Adrian Bumbescu este nemulțumit de lotul de care dispune Mirel Rădoi. "Ministrul apărării" a fost vehement chiar și la adresa lui Vlad Chiricheș. Căpitanul naționalei nu l-a convins în cele 57 de selecții de până acum. 

"Nu-mi place Chiricheș, s-au pierdut multe meciuri din cauza lui la națională. Vrea mereu să iasă în evidență, își dorește să inițieze tot felul de acțiuni, să iasă cu pasă din blocul defensiv. Nu mai joci așa azi, joci simplu", a declarat Bumbescu pentru Digi Sport.

După patru sezoane petrecute la Napoli, Chiricheș a schimbat echipa din Serie A. Fundașul de 30 de ani a fost împrumutat la Sassuolo, acolo unde a bifat numai patru meciuri. Băcăuanul s-a accidentat grav la coapsa dreaptă. În momentul în care a revenit la antrenamente, s-a întrerupt campionatul din cauza pandemiei de coronavirus.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și