Închide meniul

Adrian Mutu, aşteptat cu braţele deschise la echipa naţională: „Cu siguranţă are foarte multe cunoştinţe despre fotbal!”

Dragoș Vasile Publicat: 14 decembrie 2021, 9:16

Adrian Mutu, aşteptat cu braţele deschise la echipa naţională: „Cu siguranţă are foarte multe cunoştinţe despre fotbal!

Adrian Mutu, aşteptat cu braţele deschise la echipa naţională

Profimedia

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Adrian Mutu, aşteptat cu braţele deschise la echipa naţională

Adrian Mutu, aşteptat cu braţele deschise la echipa naţională

Florin Tănase este de părere că experienţa pe care Adrian Mutu o are este unul dintre motivele principale pentru care ar merita să fie selecţioner. Căpitanul FCSB l-a lăudat pe „Briliant”, care a lucrat cu nume grele din fotbal precum Jose Mourinho, Cesare Prandelli, Marcelo Lippi sau Fabrizio Ravanelli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Da, am văzut că este o variantă. Este un antrenor tânăr, care cu siguranţă are foarte multe cunoştinţe despre fotbal. A lucrat cu antrenori foarte mari, şi el a fost un jucător mare şi nu are cum să nu ştie fotbal”, este de părere Florin Tănase.

Citește și:

Adrian Mutu, favorit să ajungă pe banca naţionalei

Răzvan Burleanu a încercat să îi convingă pe Gică Hagi şi Răzvan Lucescu să preia echipa naţională după plecarea lui Mirel Rădoi, dar a fost refuzat de către cei doi.

Reclamă

Şi Dan Petrescu a spus că vrea să termine meciurile din 2021 cu CFR Cluj pentru a da un răspuns celor de la FRF. Totuşi, se pare că Adrian Mutu este cel care va fi înlocuitorul lui Mirel Rădoi.

„Aveți răbdare, nu rămânem fără selecționer, stați liniștiți! S-ar putea să fie după tragerea la sorți, în orice caz, până în data de 20 o să avem selecționer, nu are sens să discutăm acum. Propunerile au fost făcute în cadrul comisiei tehnice acum ceva vreme și ați văzut cu cine s-a discutat, nu e un secret. Aștept toate răspunsurile, da”, a spus Mihai Stoichiță, la finalul meciului dintre Voluntari şi Craiova.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”