Închide meniul

Adrian Mutu, dezvăluiri despre relaţia cu Neluţu Varga: "De câte ori mă vedea, îmi spunea că mă vrea". Ce ar face dacă primeşte ofertă de la FCSB

Mihai Ispas Publicat: 8 decembrie 2020, 18:18

Reclamă
Adrian Mutu, dezvăluiri despre relaţia cu Neluţu Varga: "De câte ori mă vedea, îmi spunea că mă vrea". Ce ar face dacă primeşte ofertă de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Mutu a vorbit despre relaţia cu Neluţu Varga, care l-a dorit la CFR Cluj

Adrian Mutu a recunoscut relaţia de prietenie cu Neluţu Varga, patronul lui CFR Cluj. Acesta şi-l dorea şi când era Dan Petrescu în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu: "CFR, Craiova, FCSB sunt echipe care îţi fac cu ochiul"

"De câte ori mă vedea îmi spunea că mă vrea. De aici până la ofertă e cale lungă. Nu am primit nicio ofertă oficială. Eu sunt antrenor sub contract. Dacă cineva mă vrea, ştie ce are de făcut. Unu, am o clauză, doi, ar trebui să vorbească cu mine.

Dacă m-ar suna Fiorentina, da ar fi tentant. CFR, Craiova, FCSB…sunt echipe care îţi fac cu ochiul. Sunt mulţi antrenori care ar vrea să antreneze aceste echipe. Alţii, cred că ar şi plăti. Sunt antrenor sub contract şi am obţinut o performanţă importantă.

Când s-a scris că sunt la Cluj, eu eram acasă. Îmi spunea mama: 'ce se întâmplă?'", a spus Adrian Mutu.

Selecţionerul României U21 a spus că vrea să se bucure de perioada bună pe care o traversează şi să avanseze treptat în carieră. Până atunci, speră să facă performanţă cu naţionala de tineret pe care a calificat-o la EURO. 

Reclamă

"Nici cu FC Argeş nu a fost nimic adevărat. (…) Când o să merg la un club, vreau ca acel club să fie organizat, cu un sistem de management bun.

Potenţial avem mare, asta e clar. Dar, la nivel de Liga 1 avem doar câteva echipe care se ridică la standarde europene, astfel că pretenţiile noastre sunt prea mari. Răzbim greu în Europa, aşa că nu înţeleg de unde pretenţii aşa mari la echipele naţionale. 

Eu când vorbesc de băieţii mei, vorbesc de cei mai buni jucători Under 21. Nu am ce să le spun, la nivel fotbalistic ei fac performanţă. S-au calificat pentru a doua oară la un turneu final.

Reclamă 4 / 0/3

Eu, ca antrenor, sunt focusat pe ideea ca ei să dea 100% pe teren, iar când sunt în afara terenului eu nu îi deranjez. Atât timp cât stau în limita respectului, e totul în regulă.

Mă ajută că am un copil apropiat de vârsta lor. Nu uitaţi că aceşti băieţi au trecut prin clipe grele, au suferit, au muncit. Nu are nicio treabă prin ce a trecut băiatul meu cu ceea ce au avut ei de depăşit", a mai spus Briliantul la Telekom Sport.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out Vezi toate știrile
Citește și