Închide meniul

Adrian Mutu, discurs cu mâna la inimă în faţa jucătorilor României U21. "Băi, băieţi… vă spun asta din tot sufletul"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 martie 2021, 8:22

Adrian Mutu, discurs cu mâna la inimă în faţa jucătorilor României U21. "Băi, băieţi… vă spun asta din tot sufletul"

Captură frf.ro

Discursul lui Adrian Mutu

"Aţi făcut exact ce trebuia să faceţi. Sunt mândru de voi, aţi dat totul. Ceea ce îmi place cel mai tare este spiritul ăsta al vostru. Unitatea pe care o aveţi este ceva deosebit şi vă face speciali ca echipă. Să nu o pierdeţi niciodată! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am văzut-o la băieţii care erau pe teren, dar şi la cei de pe bancă. Mai aveau puţin şi intrau pe teren, în ultimele minute. Bă, băieţi, ăsta e spiritul vostru. Chiar sunt mândru că sunt antrenorul vostru, vă spun din tot sufletul asta. Felicitări!", le-a transmis Adi Mutu jucătorilor (vezi VIDEO, minutul 01.46).

Bucuria României U21 după victoria în faţa Ungariei U21

Înainte de discursul de la hotel, Adrian Mutu a luat parte la bucuria de nedescris de la finalul meciului. Din piepturile jucătorilor noştri a răsunat Ciuleandra, chiar dacă de această dată fanii nu au mai fost alături. 

Alexandru Măţan, jucătorul meciului, a fost ridicat pe umeri de ceilalţi colegi. El a fost cel care a dat tonul revenirii, cu o execuţie minunată, aproape de vinclul porţii gazdelor. 

Reclamă

Cum se califică România U21 în sferturile Euro 2021

Victorie cu Germania. Ca să nu mai depindă de niciun calcul, tricolorii trebuie să învingă în ultimul meci al grupei.

Egal cu Germania. În acest scenariu, lucrurile se complică. Dacă Olanda învinge Ungaria, echipă fără şanse de calificare, vom avea trei echipe cu câte 5 puncte: România, Germania şi Olanda. Se va face un clasament în care vor conta meciurile directe. Toate sunt egale, la fel şi golaverajul, astfel încât vor fi decisive golurile marcate!

Înfrângere cu Germania. În acest scenariu, Olanda trebuie să piardă meciul cu Ungaria sau să facă egal.

Reclamă 4 / 0/3

Clasament Grupa A

  • 1. Germania 4p (4-1)
  • 2. România 4p (3-2)
  • 3. Olanda 2p (2-2)
  • 4. Ungaria 0p (1-5) 
Recomandări
  • România U21 - Ungaria U21 2-1
  • Tricolorii au sărbătorit pe teren victoria de la Euro 2021

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și