Închide meniul

Adrian Mutu, discurs emoţionant după EURO U21! "Sunt trist că n-o să vă mai antrenez". Mesajul enigmatic pentru jucători

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2021, 14:45

Adrian Mutu, discurs emoţionant după EURO U21! "Sunt trist că n-o să vă mai antrenez". Mesajul enigmatic pentru jucători

ProfimediaImages

Adrian Mutu, discurs emoţionant după EURO U21

România a învins Ungaria şi a remizat cu Olanda şi Germania. Totuşi, nu a reuşit să obţină biletele în următoarea fază a competiţiei din cauza golaverajului slab.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Briliantul" ţine capul sus după eliminarea de la EURO U21 şi este deja cu gândul la Jocurile Olimpice, acolo unde Mirel Rădoi va sta pe banca naţionalei de tineret.

"Sunt trist, dar nu din cauza rezultatului! Eram trist, sincer, pentru că nu o să vă mai antrenez. Chiar vă spun sincer asta. În afară de calitatea fotbalistică pe care o aveți, aveți o calitate umană care m-a uimit. Nu mă așteptam. Dar sunt bucuros pentru că mai avem o acțiune și aici trebuie să fiți concentrați. Acțiunea este turneul preolimpic care, sincer, chiar dacă eu probabil nu o să fiu selecționer, o să fie Mirel, dar e același lucru.

Voi aveți șansa să vă arătați valoarea și să prindeți Olimpiada. Deci o să fim acolo cu echipe importante. Ceea ce vreau să vă spun este că, atunci când v-am spus că sunt mândru de voi, nu am făcut-o la mișto. Și vă spun din suflet, chiar sunt mândru. M-aș bucura să vă am pe viitor, să vă pot antrena în fiecare zi, pentru că sunteți senzaționali", le-a spus Mutu elevilor săi.

Reclamă

Adrian Mutu: "Vreau să le spun băieților care n-au jucat că îmi pare rău"

Nu toţi jucătorii selecţionaţi de Mutu au evoluat în cele trei meciuri, motiv pentru care selecţionerul U21 a cerut să îşi ceară scuze personal acestora.

"Înainte de a încheia cu felicitările astea, vreau să le spun băieților care n-au jucat că îmi pare rău. Sincer, îmi pare rău și vă înțeleg! Nu sunt perfect, alegerile mele nu sunt întotdeauna așa cum poate toată lumea ar vrea, dar nimic nu e în viață așa cum ai vrea. Știți cum e… Pentru asta, le spun băieților care nu au primit niciun minut, chiar vă spun sincer, din suflet, că îmi pare rău, nu sunt perfect. Îmi cer scuze pentru asta. Știu ce simțiți! Am fost ca voi și știu ce simțiți.

Staff-ul medical, băieții de la magazie, toată lumea și staff-ul meu, în primul rând, vreau să vă spun ceva: băieți, eu sunt 20 la sută, restul e staff-ul, totul sunt ei, ei contează cel mai mult și voi, care sunteți actorii principal. Dacă nu aveam cealaltă acțiune, nu știu ce făceam. Chiar îmi pare rău să îmi iau la revedere. Bine, mai am câțiva aici, gen Marcel, Radu, Tavi și așa mai departe, care vor fi cu noi pe viitor", a mai spus selecţionerul U21.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu: "Ați reușit să schimbați mentalitatea unei națiuni"

România a avut prestaţii lăudate la EURO U21, iar Adi Mutu este sigur că viitorul echipei naţionale este pe mâini bune în următorii ani, datorită fotbaliştilor talentaţi.

"Restul o să faceți pasul către echipa mare. De aceea vă spun că ce am reușit noi în zece zile, să schimbăm o mentalitate, de fapt ce ați reușit voi și ce ați făcut voi, ce v-am spus eu ați pus practică și asta e cel mai greu. Ați reușit să schimbați mentalitatea unei națiuni. Nu numai că ați ratat o calificare, dar ați câștigat respectul tuturor! Nu ați fost învinși și nu o să fiți niciodată învinși! Nu numai în rezultate, dar ați văzut, nu o să fiți învinși în atitudine niciodată! Vă spun eu că România mare, pe viitor, o să aibă o generației ca voi și cu ceilalți care sunt acum, de succes. Încă o dată, sunt mândru că am fost antrenorul vostru! Vă pup!", a încheiat "Briliantul".

Recomandări
  • Adrian Mutu, discurs emoţionant după EURO U21
  • Ce le-a transmis "Briliantul" tricolorilor

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și