Închide meniul

Adrian Mutu, şocat de decizia lui Mircea Lucescu de la naţională: „N-are nicio logică! E o surpriză!”

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2024, 16:40

Reclamă
Adrian Mutu, şocat de decizia lui Mircea Lucescu de la naţională: „N-are nicio logică! E o surpriză!

Adrian Mutu, şocat de decizia lui Mircea Lucescu de la naţională

Adrian Mutu şi Mircea Lucescu/ Colaj Profimedia

Adrian Mutu s-a declarat şocat de decizia lui Mircea Lucescu, de la echipa naţională. „Briliantul” nu înţelege de ce selecţionerul nu l-a convocat pe Daniel Bîrligea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Bîrligea are cifre extrem de bune în tricoul FCSB-ului, după transferul de la CFR Cluj. Atacantul a marcat trei goluri, în cele cinci meciuri jucate.

Adrian Mutu, şocat de decizia lui Mircea Lucescu de la naţională

Totuşi, cifrele acestea nu l-au convins pe Mircea Lucescu, iar Daniel Bîrligea a fost lăsat „acasă”, pentru „dubla” naţionalei cu Cipru şi Lituania.

Adrian Mutu a comentat acest fapt, subliniind forma excelentă a atacantului. Fostul internaţional a transmis că a fost mirat atunci când a văzut că Daniel Bîrligea nu se află pe lista celor convocaţi de Mircea Lucescu, decizie pe care o consideră fără logică.

Adrian Mutu a oferit declaraţii şi despre atacanţii care au fost convocaţi. Acesta a amintit de faptul că Geogre Puşcaş nu s-a aflat în lotul naţionalei, pentru duelul cu Lituania, de luna trecută, mărturisind că şi Denis Drăguş este într-o scădere de formă, după transferul la Trabzonspor.

Reclamă
Reclamă

„Am fost mirat că Bîrligea nu a fost convocat, dar nu știu de ce nu a fost convocat. Mi se pare cel mai în formă atacant al nostru din acest moment. Nu știu ce a spus Mircea Lucescu, de ce nu l-a adus. M-am mirat, dar este alegerea selecționerului. Nu are nicio logică, cifrele lui, e o surpriză, mă așteptam să fie convocat.

Sunt curios, probabil toată lumea o să îl întrebe pe Mircea Lucescu, de ce nu l-a adus. Aici mai sunt și niște lucruri la care trebuie să te gândești. Alibec e mult mai vechi la echipa națională decât Bîrligea. E un anumit echilibru pe care trebuie să îl menții, probabil influența lui Alibec e diferită.

Parcă Pușcaș era exclus, parcă așa am înțeles, nu? Și Pușcaș a dat niște goluri, dar și Bîrligea are gol la fiecare meci. Nu știu ce s-a întâmplat, sunt curios ce explicație o să ne dea selecționerul, dar e o întrebare bună pe care jurnaliștii i-o vor adresa. În România este cel mai în formă atacant.

Reclamă

Mi se pare că Drăguș și-a ieșit din formă de când s-a dus la Trabzonspor, nu are cea mai bună perioadă a lui. Alibec este în revenire de formă, dar cel mai în formă este Bîrligea, după părerea mea”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

România se va duela cu Lituania pe 15 octombrie, de la ora 21:45, iar meciul va fi în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY. Cu trei zile mai devreme, „tricolorii” vor întâlni Cipru, iar meciul va fi în format live text, pe AS.ro.

Lotul naţionalei pentru „dubla” cu Cipru şi Lituania

PORTARI

Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Victor Dican (Farul), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)

ATACANȚI

George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:14

FCSB, anunţ de ultim moment despre duelul cu Rangers! Când vor fi puse în vânzare biletele: „Interesul e foarte mare!”

19:11

„A fost un exemplu!” Carlos Alcaraz, discurs emoționant după ce Rafael Nadal și-a anunțat retragerea: „Îți mulțumesc!”

18:43

Jules Kounde, mesaj dur pentru jurnaliştii care au criticat modul în care se îmbracă fotbaliştii din lotul Franţei. ”Vă promit”

18:26

FotoToți câștigătorii Balonului de Aur, din 1956 până în 2023! Imagini cu cei mai buni jucători ai lumii, de la Sir Matthews la Messi

17:44

„Mă va ţine în priză”. George Russell e cu ochii pe viitorul coleg de la Mercedes. Kimi Antonelli va debuta în Formula 1 în 2025

17:39

Victor Angelescu a rupt tăcerea despre viitorul lui Marius Şumudică: „Au fost discuţii!” Ce s-a întâmplat la Rapid

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 „Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!” 4 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 5 Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!” 6 Lewis Hamilton nu va pilota monopostul Ferrari la testele din decembrie! Motivul pentru care Mercedes se opune
Citește și