Închide meniul

Adrian Porumboiu, mesaj pentru Edi Iordănescu înainte de Finlanda – România: „E o nebunie să nu îl bage! E cel mai bun”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 septembrie 2022, 18:42

Adrian Porumboiu, mesaj pentru Edi Iordănescu înainte de Finlanda – România: „E o nebunie să nu îl bage! E cel mai bun

Adrian Porumboiu nu a mai rezistat şi a a ieşit la atac

Adrian Porumboiu / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adrian Porumboiu, mesaj pentru Edi Iordănescu înainte de Finlanda – România. Fostul mare arbitru internaţional e de părere că Ştefan Târnovanu trebuie să fie titular în poarta României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Adrian Porumboiu îl consideră pe Târnovanu cel mai bun portar pe care îl are România în acest moment şi că Edi Iordănescu trebuie să îl titularizeze pe portarul de la FCSB.

Adrian Porumboiu, mesaj pentru Edi Iordănescu înainte de Finlanda – România

E o nebunie să nu-l bage Edi pe Târnovanu în poartă! Este cel mai bun pe care-l avem. E portar de portar! Nu sunt eu un susținător al FCSB-ului, se știe, dar sunt obiectiv, e portar de clasă. Ce a greșit… se mai întâmplă. Se întâmplă oricărui portar, a greșit că n-a boxat mingea aia cu West Ham și a ieșit penalty, că a fost penalty… Dacă boxa, nu mai era, că lovea mingea, dar repet: orice portar mai greșește.

La Târnovanu greșelile sunt infime față de intervențiile salvatoare, a scos atâtea mingi de gol, e portar. Câte meciuri are la FCSB, câte gafe și câte goluri salvate? El a luat mai multe goluri din penalty decât din acțiune. Are omul statistica la el!”, a spus Adrian Porumboiu pentru fanatik.ro.

Edi Iordănescu anunță schimbarea la față a naționalei României: „Îmi doresc mai multă încredere!”

Edi Iordănescu a făcut un anunț răsunător înaintea meciului din Finlanda. Selecționerul este convins că România încă nu și-a arătat adevăratul potențial și speră să o facă începând cu partida de la Helsinki.

Reclamă

Iordănescu le-a cerut jucătorilor săi mai mult curaj, mai multă ambiție și mai mult orgoliu pentru a încerca să salveze campania din Liga Națiunilor:

„Pentru mine, istoricul și statistica au rolul lor. Știm cu toții că atunci când intrăm pe teren, nimic nu-ți garantează un rezultat pozitiv. Din punctul meu de vedere, dezamăgirea din iunie a fost una mare, dar încrederea și așteptările rămân la fel de mari și am argumente în sensul ăsta. În primul rând, sunt sigur că în iunie nu ne-am arătat potențialul maxim. Mai mult decât atât, consider că am avut și destul de multă neșansă atât în afara terenului, cât și în jocurile propriu-zise.

Îmi doresc ca toți suporterii noștri să vadă o nouă națională cu o nouă abordare. Îmi doresc mai multă încredere, mai mult curaj, mai mult devotament, mai multă ambiție și mai mult orgoliu. Îmi doresc consolidarea unei echipe naționale care să aibă șanse reale pentru calificarea la Campionatul European.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt la a 3-a acțiune la echipa națională și pot să spun că, în momentul de față, am în linii mari un tablou complet asupra situației. Am simțit că jucătorii încep să înțeleagă și să își însușească din dorințele noastre și sarcinile pe care le dăm către ei. Rămâne ca acest lucru să-l demonstreze și pe teren. Trebuie să începem să arătăm ca o echipă care are aspirații cu șanse reale pentru o calificare la turneul final. Trebuie să schimbăm imaginea și impresia lăsată în iunie”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă, înainte de Finlanda – România.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și