Închide meniul

Adrian Rus şi Răzvan Marin au primit rezultatele RMN-urilor! Nicio şansă pentru Vlad Chiricheş să prindă lotul pentru EURO 2024

Dan Roșu Publicat: 7 iunie 2024, 10:50 / Actualizat: 22 iulie 2024, 16:53

Reclamă
Adrian Rus şi Răzvan Marin au primit rezultatele RMN-urilor! Nicio şansă pentru Vlad Chiricheş să prindă lotul pentru EURO 2024

Adrian Rus şi Răzvan Marin au primit rezultatele RMN-urilor

Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă - Antena Sport

Adrian Rus şi Răzvan Marin au primit rezultatele RMN-urilor şi sunt apţi pentru turneul final. Veştile sunt bune pentru Edi Iordănescu, cu zece zile înaintea debutului la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rus şi Marin, care au suferit accidentări în amicalul cu Bulgaria, au fost investigaţi de medicii naţionalei şi au aflat şi rezultatele: ambii au primit undă verde pentru competiţia din Germania.

Adrian Rus şi Răzvan Marin au primit rezultatele RMN-urilor

Recent, Mihai Stoica susţinea că, ţinând cont de situaţiile incerte ale lui Burcă şi Rus, Vlad Chiricheş ar avea şanse din ce în ce mai mari să fie convocat pentru lotul final al lui Edi Iordănescu.

Situaţia este însă clară pentru selecţioner, în ceea ce priveşte defensiva, acolo unde nu va exista un alt nume faţă de cele convocate în lotul preliminar de către Iordănescu.

Denis Alibec ajunge la EURO 2024

O altă veste bună primită de Edi Iordănescu a fost cea în legătură cu situaţia lui Denis Alibec. Şi vârful a avut emoţii în legătură cu prezenţa la EURO, dar acestea s-au risipit.

Reclamă
Reclamă

Alibec va fi recuperat la timp şi va juca la EURO 2024. Selecţionerul României a avut mari emoţii, după ce acesta a ajuns sub cuţit, cu câteva zile în urmă.

Atacantul a avut o bătătură la picior şi stafful naţionalei a fost nevoit să îl taie, pentru a o curaţă. Chiar dacă au existat emoţii mari legate de prezenţa sa la EURO, acestea s-au risipit.

Alibec e în grafic, după ce starea sa a evoluat conform aşteptărilor. Astfel, el va face parte din lotul lui Edi Iordănescu, acolo unde în atac îi regăsim şi pe George Puşcaş, Denis Drăguş şi Daniel Bîrligea.

Reclamă

Denis Alibec nu va evolua însă în ultimul amical al României, cel cu Liechtenstein, ce se va desfăşura vineri, de la ora 21:00, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

18:17

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

18:16

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric! A ajuns la al 3-lea meci consecutiv cu gol marcat în primul minut

17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 0-1. Echipa lui Mircea Rednic a dat lovitura! Duel „tare” în Gruia

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și