Închide meniul

Alex Chipciu, atac asupra lui Edi Iordănescu după ce nu a fost convocat la naţională: „Nu mai ţine cont de forma jucătorilor!”

Viviana Moraru Publicat: 14 noiembrie 2023, 21:51

Reclamă
Alex Chipciu, atac asupra lui Edi Iordănescu după ce nu a fost convocat la naţională: „Nu mai ţine cont de forma jucătorilor!

Alex Chipciu, atac asupra lui Edi Iordănescu după ce nu a fost convocat la naţională

Alex Chipciu, în timpul unui meci la U Cluj/ Profimedia

Alex Chipciu a lansat un atac asupra lui Edi Iordănescu, după ce nu a fost convocat la echipa naţională. Mijlocaşul celor de la U Cluj a declarat că selecţionerul nu ţine cont de forma jucătorilor. Acesta a declarat că Iordănescu Jr. nu face excepţii când vine vorba de convocări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu traversează un sezon foarte bun alături de U Cluj, având 16 meciuri bifate în această stagiune, în care a marcat şi patru goluri şi a oferit trei assist-uri.

Alex Chipciu, atac asupra lui Edi Iordănescu după ce nu a fost convocat la naţională

Alex Chipciu a declarat că şi-ar fi dorit să fie prezent la echipa naţională, însă susţine că selecţionerul nu mai ia în calcul jucătorii mai în vârstă, astfel că şi-a luat gândul de a mai juca sub „tricolor”.

De asemenea, Chipciu a amintit de perioada în care evolua la Anderlecht, mărturisind că toată lumea „lua foc” dacă rata o partidă. În acest context, mijlocaşul celor de la U Cluj a declarat că selecţionerul nu ia în calcul forma de moment a jucătorilor, şi îi convoacă pe cei pe care s-a bazat de-a lungul unei campanii.

În privinţa lui Edi Iordănescu, Alex Chipciu a declarat că acesta va fi privit ca fiind cel mai bun antrenor, dacă va reuşi să ducă naţionala la EURO după opt ani. În caz contrar, mijlocaşul susţine că selecţionerul va fi foarte criticat dacă România va rata prezenţa la turneul final de anul viitor.

Reclamă

„Clar, pentru confirmarea valorii tale vrei la națională pentru că ăla e nivelul pe care îl crezi tu maxim. Dar astea sunt deciziile selecționerului, ia jucătorii pe care îi consideră cei mai buni în momentul acela sau care îl ajută într-un anumit sistem. Selecția e făcută doar de selecționer și el e singurul sau primul care răspunde pentru succes sau insucces. Dacă vom bate Israel și ne calificăm la EURO, va fi cel mai bun antrenor. Dacă se vor califica Israel și Elveția, va fi cel mai slab selecționer din istorie pentru că așa merg treburile.

Alex Chipciu: „Selecţionerul a mers pe aceiaşi jucători!”

Nu știu, nu cred (n.r – că va fi în lotul pentru EURO 2024). Am văzut că a mers pe o linie cu aceiași jucători. Jucători mai în vârstă nu știu dacă a mai chemat. Poate au mai fost niște excepții, cum a fost Camora. În rest, a mers pe aceiași jucători. N-a ținut cont de formă sau de astfel de lucruri.

Dacă stau să mă gândesc în trecut când eram la echipa națională și nu jucam un meci la Anderlecht sau Maxim nu juca la Stuttgart, era o telenovelă. În țară era o mare problemă că nu sunt jucătorii în formă. Acum se pare că aria de selecție nu mai e atât de mare, iar selecționerul nu mai ține cont de forma de moment a jucătorilor”, a declarat Alexandru Chipciu, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Lotul României pentru „dubla” cu Israel şi Elveţia

A fost publicat lotul naţionalei pentru „dubla” decisivă din preliminariile EURO 2024, cu Israel şi Elveţia. Edi Iordănescu a anunţat pe ce jucători va miza pentru a duce România la Campionatul European. Ultimul meci din campania de calificare, cu Elveţia, va fi pe 21 noiembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

PORTARI: Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 7/0), Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ionuț RADU (Bournemouth | Anglia, 4/0);

FUNDAȘI: Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 13/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 4/0), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 11/0), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 23/1), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 18/1), Bogdan RACOVIȚAN (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 32/2), Andres DUMITRESCU (Slavia Praga | Cehia, 0/0);

MIJLOCAȘI: Marius MARIN (Pisa | Italia, 13/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 3/0), Andrei ARTEAN (Farul Constanța, 0/0), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 50/3), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 33/4), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 64/14), Darius OLARU (FCSB, 14/0), Olimpiu MORUȚAN (Ankaragucu | Turcia, 13/1), Marius ȘTEFĂNESCU (Sepsi OSK, 2/0), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 29/3), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 16/4), Florinel COMAN (FCSB, 10/1);

ATACANȚI: Florin TĂNASE (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 17/2), Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 6/2), George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 38/10), Denis ALIBEC (Muaiter | Qatar, 35/4), Daniel BÎRLIGEA (CFR Cluj, 1/0)

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și