Închide meniul

Alexandru Mitriţă a fost făcut praf de Andrei Vochin, după ce s-a retras de la naţionala României: „Ca să te retragi de la echipa naţională, trebuie mai întâi să te apuci”

Dan Roșu Publicat: 30 iunie 2022, 10:17

Reclamă
Alexandru Mitriţă a fost făcut praf de Andrei Vochin, după ce s-a retras de la naţionala României: „Ca să te retragi de la echipa naţională, trebuie mai întâi să te apuci

Alexandru Mitriţă a fost făcut praf de Andrei Vochin

Alexandru Mitriţă, în tricoul naţionalei României / Profimedia Images

Alexandru Mitriţă a fost făcut praf de Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, după ce a luat decizia de a se retrage de la echipa naţională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu ştiu. Am auzit din ce în ce mai mulţi jucători tineri care rostesc aceste fraze. Jucătorii de acum 10-20 de ani rosteau greu aceste fraze.

Alexandru Mitriţă a fost făcut praf de Andrei Vochin

Le replic asta: ca să te retragi de la echipa naţională, trebuie mai întâi să te apuci. Eu n-am niciun fel de informaţie legată de Mitriţă”, a spus Vochin, citat de orangesport.ro.

Mitriţă era internaţional român din 2018 şi el a marcat trei goluri în cele 18 meciuri adunate pentru România. Practic, Muntenegru – România 2-0 a fost ultimul lui meci printre tricolori.

Prezent la meciurile din UEFA Nations League, Mitriţă a jucat 25 de minute în eşecul din Muntenegru, scor 0-2. După, nu a mai intrat niciun minut pe teren. Mai mult, fostul vârf al Universităţii Craiova nici nu a prins lotul de 23 de jucători în Bosnia.

Reclamă

Reacţia lui Ilie Dumitrescu după decizia lui Alexandru Mitriţă

„Eu nu concep așa ceva. Au fost momente când nu jucam în Anglia, am avut probleme cu permisul de muncă, și sufeream foarte tare pentru că pierdeam echipa națională. În ultimele două meciuri din Liga Națiunilor, Mitriță n-a mai fost în lot. Probabil că s-a întâmplat ceva (n.r. – între Mitriță și selecționerul Edi Iordănescu), altfel nu pot înțelege.

Dacă n-a fost ceva între părți la acțiunea asta, nu văd un lucru pozitiv pentru un jucător ca Mitriță, care își dorește să facă performanță, să renunțe la echipa națională. Nu l-am înțeles nici pe Radu Ștefan.

La echipa națională sunt și jucători nemulțumiți, există competiție pe posturi. Dar eu n-aș renunța niciodată la echipa națională„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mitriţă a jucat sub formă de împrumut, sezonul trecut, la PAOK Salonic. Răzvan Lucescu l-a titularizat în 13 meciuri. Un singur gol a înscris Alex Mitriţă în Grecia. Se întoarce la echipa care l-a cumpărat în 2019 de la Craiova, New York City.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și