Închide meniul

Alibec, replici dure cu Marica! "Să vină el să joace!" vs. "Eu am jucat când a fost cazul!"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 4 septembrie 2020, 21:07

Alibec, replici dure cu Marica! "Să vină el să joace!" vs. "Eu am jucat când a fost cazul!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Denis Alibec, în tricoul echipei naţionale

Unul dintre cei care au ratat a fost Denis Alibec. La final, atacantul a avut un schimb de replici, prin intermediul TV, cu Ciprian Marica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am jucat fotbal, toată echipa şi-a dat viaţa pe teren. Atât s-a putut, jucăm mult mai ofensiv", a fost concluzia lui Alibec, la Pro TV, întrebat fiind ce s-a schimbat cu Mirel Rădoi.

Atacantul naţionalei a fost întrebat de părere are de faptul că Marica a declarat că jocul naţionalei a fost unul previzibil. Replica lui Alibec a fost una tăioasă: "Să vină el să joace. Toţi îşi dau cu părerea. Eu cred că am făcut un meci bun."

Replica lui Marica pentru Alibec

Fostul atacant al naţionalei a continuat duleul verbal cu Alibec. Marica nu s-a lăsat şi i-a răspuns din nou.

"Eu am jucat când a fost cazul şi zic eu că am făcut-o bine, acum este şi rândul lor. Nu vreau să fiu critic sau să comentez anapoda, dar nu pot să spun altceva decât văd", a spus şi Marica.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:47 David Popovici, după ce a luat 4 medalii de aur la Campionatele Naţionale de Înot: „Un aur olimpic nu m-ar face mai fericit” 12:32 VIDEOImagini de senzație cu bucuria lui Max Verstappen după Marele Premiu al Chinei! Cum a sărbătorit o nouă victorie în „Marele Circ” 12:13 „Să obții ce am obținut noi… E fantastic!” Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu al Chinei! 11:46 VIDEOMax Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei! Cursa a fost live pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 11:39 FotoAdrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă! 11:20 VIDEOLionel Messi, „dublă” și assist pentru Inter Miami! Campionul mondial a făcut spectacol în MLS 11:03 „Te faci de râs!” Basarab Panduru, atac direct la Cristi Săpunaru după FCSB – Rapid 2-2! Motivul pentru care l-a făcut praf 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 FotoAdrian Mititelu Jr, internat de urgenţă la Floreasca! Care e starea acestuia! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și