Închide meniul

”Am fost susţinut de americani!” Edi Iordănescu, genial când a fost întrebat dacă a fost numit politic selecționer al României. ”Nu cred că cineva a făcut o pasiune pentru mine”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2022, 17:35

”Am fost susţinut de americani!” Edi Iordănescu, genial când a fost întrebat dacă a fost numit politic selecționer al României. ”Nu cred că cineva a făcut o pasiune pentru mine”

Reacţia lui Edi Iordănescu după retragerea lui Alin Toşca de la naţionala României

Captură Facebook FRF

”Am fost susţinut de americani. Hai să…e bine că aţi deschis acest subiect, ca să îl închidem pentru totdeauna. În aceşti 12 ani am fost activ, implicat în mai multe proiecte, am antrenat constant. Cred că în aceşti ani 12 ani puterea politică s-a schimbat de vreo 20 de ori, cel puţin 20 de ori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu cred că cineva a făcut o pasiune pentru mine. Nu cred că toată lumea s-a preocupat să mă susţină pe mine. Consider că cine susţine asta îmi aduce un afront important în ceea ce înseamnă munca mea şi sacrificiile pe care le-am făcut”, a spus Edi Iordănescu, la prezentarea ca noul selecționer al României.

Edi Iordănescu e noul selecționer al României! Negocierile au durat 10 zile

Edi Iordănescu a semnat un contract valabil pe 2 ani și jumătate cu FRF, iar discuțiile au durat 10 zile. În contract, Edi are o clauză de reziliere a contractului cu FRF, la fel cum și FRF îi va plăti o sumă identică, în situația în care îl va demite dacă obiectivele sunt îndeplinite.

”După cum mă ştiţi, noi am mai interacţionat. Ştiţi stilul meu şi pun foarte mult preţ pe detalii. Pentru mine a fost foarte important să înţeleg toate aşteptările, să vedem cum putem face drumul unul de succes. Au fost etape fireşti pe care le-am petrecut împreună. Mă bucur că am ajuns selecţionerul naţionalei României.

Am lăsat totul în plan secund, latura financiară aproape că nu a contat. Focusul meu a fost total pentru discuţiile cu domnul preşedinte şi cu domnul Stoichiţă, cu dorinţa de a se materializa”, a mai spus Iordănescu.

Reclamă

Răzvan Burleanu căuta selecţioner de la finalul lunii noiembrie a anului trecut, când lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul cu cei de la FRF. Edi Iordănescu este cel de-al 44-lea selecționer din istoria naționalei României.

Meciurile României revin la Antena 1 pentru următorii 6 ani

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Totul va continua cu preliminarii UEFA EURO 2024, Campionatul Mondial FIFA 2026 și UEFA EURO 2028, precum și meciurile din UEFA Nations League 2024 și 2026.

Reclamă 4 / 0/3

Programul României din Nations League

În direct pe as.ro, România şi-a aflat la jumătatea lunii decembrie adversarele din Grupe B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și