Închide meniul
EXCLUSIV

Anamaria Prodan, despre fotbalistul-cheie al echipei naționale: „Stanciu este cel mai bun jucător pe care îl are astăzi România”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 25 martie 2023, 20:32

Anamaria Prodan, despre fotbalistul-cheie al echipei naționale: Stanciu este cel mai bun jucător pe care îl are astăzi România”

Anamaria Prodan, despre fotbalistul-cheie al echipei naționale

Nicolae Stanciu / Hepta

Anamaria Prodan a vorbit despre fotbalistul-cheie al echipei naționale. Agentul este de părere că, în acest moment, Nicolae Stanciu este liderul României, el fiind cel mai bun fotbalist pe care îl are țara noastră în prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu va fi căpitanul României în primul meci din campania de calificare la EURO 2024. Andorra – România este sâmbătă, de la 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Anamaria Prodan, despre fotbalistul-cheie al echipei naționale: „Stanciu este cel mai bun jucător pe care îl are astăzi România”

Anamaria Prodan a vorbit în exclusivitate pentru Antena Sport despre fotbalistul pe care ea îl consideră cel mai bun în prezent, dar și despre șansele naționalei de a se califica la Campionatul European din 2024, turneu găzduit de Germania.

„Stanciu este cel mai bun jucator pe care îl are astăzi România. (n.r. România începe din nou o campanie de calificare la Euro. Ne calificăm de data aceasta?) Normal că ne calificăm, asta ar fi și culmea, nici nu trebuie să ne mai gândim că nu ne calificăm, că tot ceea ce dăm spre univers, se întoarce. Ne calificăm și fotbalul românesc va fi iarăși acolo unde a fost”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Andorra – România LIVE VIDEO | Nicolae Stanciu, mesaj de mobilizare înaintea debutului în preliminariile EURO 2024: „E clar că suntem favoriți!”

Andorra – România LIVE VIDEO | Nicolae Stanciu a transmis un mesaj de mobilizare înaintea debutului în preliminariile EURO 2024. Mijlocașul de 29 de ani, de la Wuhan Three Towns, nu concepe alt rezultat în afară de victorie, în partida din Andorra. Meciul „tricolorilor” conduși de Edi Iordănescu se joacă pe 25 martie, de la ora 21:45, în direct și în exclusivitate la Antena 1 și în AntenaPLAY, precum și LIVE VIDEO pe AS.ro.

Reclamă

Nicolae Stanciu este cu gândul la 6 puncte din tot atâtea posibile, în primele două dueluri din grupa de calificare la Campionatul European. După deplasarea din Andorra, pentru naționala noastră va urma meciul cu Belarus, programat pe 28 martie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

Nicolae Stanciu este de părere că fără 6 puncte obținute în primele două partide, România va avea o misiune imposibilă în contextul calificării la EURO 2024.

„Clar este că suntem favoriți și orice alt rezultat în afara victoriei ar fi un eșec (n.r. – în meciul cu Andorra).

Reclamă 4 / 0/3

Andorra e primul meci, dar deja trebuie să te gândești că e obligatoriu să faci 6 puncte din aceasta dublă.

Dacă nu reușim să luăm 6 puncte din această dublă, nu știu cum reușim să ne calificăm”, a declarat Nicolae Stanciu, în exclusivitate pentru AS.ro.

De-a lungul carierei, Nicolae Stanciu a adunat 56 de selecții la naționala României. Mijlocașul a reușit să marcheze 11 goluri și să ofere 8 assist-uri.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și