Închide meniul

Anamaria Prodan l-a criticat public pe Edi Iordănescu: „E o prostie, nu aşa facem convocările!”. Cu ce a nemulţumit-o selecţionerul României

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 noiembrie 2022, 13:01

Anamaria Prodan l-a criticat public pe Edi Iordănescu: „E o prostie, nu aşa facem convocările!. Cu ce a nemulţumit-o selecţionerul României

Anamaria Prodan l-a criticat public pe Edi Iordănescu

Anamaria Prodan a răbufnit la adresa selecţionerului României / AS.ro

Anamaria Prodan a răbufnit şi l-a criticat public pe Edi Iordănescu. Impresarul lui Nicolae Stanciu nu îşi explică de ce selecţionerul României i-a cerut mijlocaşului de 29 de ani să plece de la Wuhan Three Towns şi să revină în Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E capital să se transfere în Europa!„, a declarat Iordănescu jr. la finalul amicalului Moldova – România 0-5. Anamaria Prodan anunţă că prioritatea lui Stanciu trebuie să fie aceea de a câştiga cât mai mulţi bani.

Impresarul lui Nicolae Stanciu, Anamaria Prodan, l-a criticat public pe Edi Iordănescu

Stanciu are, în China, un salariu care depăşeşte 2 milioane de euro. Opt goluri şi opt pase decisive a reuşit internaţionalul român în 21 de meciuri din campionat.

Se poate discuta despre o revenire în Europa în condiţiile în care clubul din China ne dă OK-ul de transfer. Atunci normal că toată lumea şi l-ar dori. Uitaţi-vă ce a făcut Stanciu la fiecare echipă la care a jucat. A fost numărul 1. Este un jucător cu o constanţă incredibilă.

Sunt prietenă cu Edi Iordănescu. Totuşi, este o declaraţie ciudată şi care nu ar trebui să o facă selecţionerul României. Jucătorii merg unde se fac bani. Cum a fost Rădoi, pentru că el a făcut istorie şi în Europa, şi în Asia. Nu aşa facem convocările: ‘Dacă eşti în China, nu te iau’. E o prostie, cum să nu îl convoace? Îţi tragi singur creanga de sub picioare. Stanciu trebuie să facă bani„, a declarat Anamaria Prodan la Pro Arena.

Reclamă

Agentul de jucători infirmă zvonurile că Stanciu s-ar fi înţeles cu Neluţu Varga pentru un transfer la CFR Cluj. Mai mult, asigură că nicio echipă din România nu îşi permite să îl aducă în această iarnă.

Eu spun foarte clar, nu există în România echipă care să poată oferi un salariu net de 1.5-2 milioane de euro. Noi am ajuns în starea asta deplorabilă pentru că visăm. Sunt patroni care visează la 50 de milioane de euro. Stanciu este cel mai bun jucător din România, de ce ne păcălim să visăm că vine de la un salariu de peste 2 milioane de euro la 300.000? Şi dacă ar fi băiatul lui Varga nu ar putea lăsa salariul din China pentru aşa ceva„, a mai spus Anamaria Prodan.

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru Nicolae Stanciu

Edi Iordănescu aşteaptă întăriri la echipa naţională! În amicalele cu Slovenia şi Moldova nu s-a putut baza pe mai mulţi jucători importanţi. La finalul amicalului de la Chişinău, selecţionerul i-a cerut şi lui Nicolae Stanciu să plece din China şi să se întoarcă la un club din Europa.

Reclamă 4 / 0/3

E capital să se transfere în Europa, e capital să vină înapoi în Europa. E capital ca toţi băieţii care sunt în afara ţării angrenaţi să lupte mai mult, să nu cedeze, să îşi câştige un statut important şi să-şi crească nivelul„, a mai spus selecţionerul României.

Stanciu a înscris 11 goluri în cele 56 de selecţii la echipa naţională. Ultima dată a marcat pentru tricolori în luna septembrie a anului trecut. A punctat în victoria cu 2-0 obţinută în Islanda, în preliminariile pentru Mondialul din Qatar.

Recomandări
  • Anamaria Prodan l-a criticat public pe Edi Iordănescu
  • Mesaj dur pentru selecţionerul României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și