Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO | Anghel Iordănescu a reacționat după ce Gică Hagi l-a atacat pe selecționer: „Și-a luat avânt! Putea să aibă o discuție cu Ianis!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 22 martie 2023, 18:41

Andorra – România LIVE VIDEO | Anghel Iordănescu a reacționat după ce Gică Hagi l-a atacat pe selecționer: Și-a luat avânt! Putea să aibă o discuție cu Ianis!”

Anghel Iordănescu cere naturalizarea unui jucător care a "răpus-o" pe FCSB

Anghel Iordănescu, în timpul unui meci pe banca naționalei României / Profimedia

Andorra – România LIVE VIDEO | Anghel Iordănescu a reacționat după ce Gică Hagi l-a atacat pe selecționer! „Regele” s-a declarat nemulțumit de faptul că Ianis Hagi nu a fost inclus pe lista preliminară a stranierilor convocați la națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu este de părere că Gică Hagi a exagerat, în momentul în care a avut o adevărată tiradă la adresa lui Edi Iordănescu.

Andorra – România LIVE VIDEO | Anghel Iordănescu a reacționat după ce Gică Hagi l-a atacat pe selecționer

Anghel Iordănescu și-a exprimat aprecierea pentru Ianis Hagi. Acesta consideră că Gică Hagi ar fi trebuit să aibă o discuție cu fiul său, înainte să-l atace pe Edi Iordănescu.

„Nu sunt un bun diplomat. În primul rând, cred că s-a creat o tensiune de care echipa națională nu avea nevoie. Îl respect pe Gică Hagi, care este prietenul meu. Îl admir pe Gică Hagi.

A comentat Gică Hagi. A explicat selecționerul. Ianis Hagi mai are nevoie de încredere? Mai are nevoie să mai apară pe o listă preliminară? Ianis Hagi este o certitudine. Gică Hagi și-a luat avant! Dar eu cred că stafful tehnic al echipei naționale a analizat.

Reclamă

I-am reproșat lui Edi că face această lista suplimentară, pe care trebuie să o dai… Eu puneam numai jucătorii despre care credeam că au cu adevărat o șansă. Ce rost are să chemi în banda dreaptă un mijlocaș de afară, care nu are nicio șansă să joace? Pentru ce îl pui pe lista aia suplimentară?

Edi mi-a spus că același lucru l-au făcut și cei dinaintea lui, la sugestia Federației Române de Fotbal. Daca jucătorul respectiv nu are șanse… ce rost are să-l pui?

Gică Hagi are dreptul să vorbească. L-am înțeles ca părinte. Să nu uite că a fost selecționer și a trecut prin situații de genul acesta. El putea să aibă o discuție cu Ianis Hagi, în condițiile în care el știe că atât Anghel Iordănescu, cât și actualul selecționer, îl apreciază pe Ianis Hagi”, a declarat Anghel Iordănescu, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

România le va înfrunta pe Andorra și Belarus, în luna martie, în preliminariile EURO 2024. Partida cu Andorra va putea fi urmărită, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21:45.

Declarația lui Gică Hagi

„Nu vreau ca opinia publică să fie prost informată. Ianis, în momentul de față, este sănătos. Nu poate să joace mai mult, dar e sănătos. Au apărut discuții despre ce cred unii și alții.

Ianis nu e important pentru antrenorul echipei naționale. Daca era important, se afla măcar pe lista străinilor. Când i se comunică că e un jucător important, de ce nu face parte dintre jucătorii convocați?

Au avut loc discuții. I s-a comunicat că e un jucător foarte important pentru echipa națională. Nu e pus nici măcar pe lista preliminară. Înseamnă că Ianis nu contează pentru echipa națională.

Aici nu vorbim de a juca, vorbim de lista preliminară. Dacă i se comunică jucătorilor, în discuții, că e un jucător important pentru echipa națională… ce putem să înțelegem din toată asta?

Înseamnă că nu e important pentru Edi Iordănescu și echipa națională. Nu mă deranjează, e o realitate. Nu e important pentru echipa națională! Nu e normal să declari public că îți lipsesc jucători foarte importanți și, cand e, nu face nici măcar parte din lista preliminară.

Antrenorul întotdeauna decide cine vine și cine nu vine. E responsabilitatea lui. Nu putem să jucăm la două sau trei capete. Vorbim de o listă, nu de convocare! Probabil că o să fie convocat atunci când o să fie într-o formă foarte bună și nu o să aibă ce să mai facă.

Reclamă

E o situație foarte clară. Mie mi se pare că Ianis nu e important pentru echipa națională. A fost unul dintre cei mai buni jucători de la echipa națională, înainte să se accidenteze.

Pitu cât joacă? Cât a jucat în ultimele zece meciuri? Vorbesc de unul de-al meu. Păi de ce e în listă? Ianis nu e. Ianis poate să facă mai multe decât Pitu în 10 minute, probabil, dată fiind experienţa lui. Cred eu că antrenorul ne-a dat un mesaj foarte clar”, a spus Gică Hagi, pentru sursa citată.

Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 20/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 9/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 2/0);

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (FCSB, 9/0), Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 9/0), Darius Olaru (FCSB, 9/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Adrian Șut (FCSB, 0/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Octavian Popescu (FCSB, 5/0);

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10).

Programul complet al meciurilor României din preliminariile EURO 2024

Recomandări
  • Andorra – România LIVE VIDEO | Anghel Iordănescu a reacționat după ce Gică Hagi l-a atacat pe selecționer

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și