Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO | Anghel Iordănescu, sfat pentru „tricolori” înainte de primul meci din preliminariile EURO 2024: „Va fi cum a zis Dan Petrescu!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2023, 9:22

Andorra – România LIVE VIDEO | Anghel Iordănescu, sfat pentru „tricolori înainte de primul meci din preliminariile EURO 2024: „Va fi cum a zis Dan Petrescu!

Andorra - România | Anghel Iordănescu, sfat pentru "tricolori" înainte de startul preliminariilor EURO 2024

Anghel Iordănescu/ Profimedia

Anghel Iordănescu a avut un sfat pentru „tricolori”, înainte de primul meci din preliminariile EURO 2024, Andorra – România. Fostul selecţioner este de părere că echipa naţională trebuie să presteze un joc ofensiv şi să marcheze cât mai repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România este primul meci al echipei naţionale, din drumul către EURO 2024. Partida va fi sâmbătă, de la ora 21:45, exclusiv pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Andorra – România LIVE VIDEO | Anghel Iordănescu, sfat pentru „tricolori” înainte de primul meci din preliminariile EURO 2024

Anghel Iordănesu a dezvăluit că a urmărit două partide ale celor din Andorra, şi a observat că această selecţionată practică un joc foarte bun din punct de vedere tactic.

Fostul selecţioner a mai declarat că România trebuie să dezvolte şi un joc pe benzi, pentru a le pune mai mari probleme adversarului. În caz contrar, Iordănescu susţine că „tricolorii” vor avea un meci greu, la fel cum era sigur şi Dan Petrescu.

„Mai joc eu? Să luăm lucrurile cum sunt ele. România nu mai este cea care bătea, snopea Andorra, Luxembourg. Trebuie să vedem realitatea fotbalului românesc. Echipele mici au crescut enorm.

Reclamă

Ce încerc să spun este c-am văzut două meciuri ale Andorrei. Au jucat 3-5-2 sau 5-4-1. Au jucat bine tactic.

România trebuie să marcheze repede. Să facă un joc bun de bandă. Dacă nu, va fi un meci greu, va fi cum a zis Dan Petrescu”, a declarat Anghel Iordănescu, pentru digisport.ro.

Anghel Iordănescu, despre șansele de calificare ale României la EURO 2024

Anghel Iordănescu a vorbit despre șansele de calificare ale României la EURO 2024. Fostul selecționer este optimist că naționala poate merge la turneul final din Germania, însă trage un semnal de alarmă.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul selecționer are încredere în fiul său că poate duce naționala la turneul final, însă e de părere că Israelul reprezintă un adversar serios pentru „tricolori”.

„Cred, insist, că trebuie să luăm în calcul și Israelul. Pe Edi îl simt foarte optimist, încrezător. Văd că urmărește cu atenție atât tricolorii din țară, cât și tricolorii care joacă în străinătate”

E clar că orice jucător cu valoare, orice jucător cu experiență, orice jucător care a jucat la echipa națională și a contribuit într-un fel sau altul la realizările echipei naționale trebuiesc priviți cu atenție și luați în calcul”, a declarat Anghel Iordănescu pentru fanatik.ro.

Totodată, fostul selecționer a vorbit și despre nivelul Ligii 1, unul pe care îl consideră destul de scăzut.

„(n.r. valorea Ligii 1) Nu știu dacă a crescut neapărat din punct de vedere valoric. Ceea ce este important este faptul că a crescut interesul pentru titlul de campioană, pentru locul doi și trei, cum de altfel va fi o luptă la fel de aprigă la retrogradare.

Jucătorul român va crește atunci când în competiția internă își vor face apariția jucători străini de valoare. Atâta timp cât inundăm această competiție internă cu jucători mediocrii, modești sau aduși gratis de contract lucrurile vor fi destul de delicate”, a mai declarat Anghe Iordănescu pentru sursa citată.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și