Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO | Basarab Panduru a criticat convocarea lui Tavi Popescu la națională: „De ce îl iei? Trebuia să-l chemi pe Andrei Ivan!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 21 martie 2023, 23:37

Andorra – România LIVE VIDEO | Basarab Panduru a criticat convocarea lui Tavi Popescu la națională: De ce îl iei? Trebuia să-l chemi pe Andrei Ivan!”

Basarab Panduru a criticat convocarea lui Tavi Popescu la națională

Octavian Popescu / Hepta

Basarab Panduru a criticat convocarea lui Tavi Popescu la națională. Fostul internațional nu a fost impresionat de jocul mijlocașului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, analistul TV e de părere că Andrei Ivan ar fi trebuit chemat la națională în locul lui Tavi Popescu.

Basarab Panduru a criticat convocarea lui Tavi Popescu la națională: „De ce îl iei? Trebuia să-l chemi pe Andrei Ivan!”

„Te aştepţi să-l bage pe Octavian Popescu la naţională? De ce îl iei? Trebuia să îl iei pe Ivan, dacă tot vrei să iei ceva. Din play-off-ul trecut până la începutul play-off-ului acesta, Octavian Popescu joacă la fel. Răzleţ, aşa, câte ceva, dar, în rest, joacă la fel. Slab!

De ce îl chemi la echipa naţională. De ce îl chemi? El (n.r. Edi Iordănescu) aşa a zis: <<Nu joacă, dar îl chem>>. Exact aşa.

Sunt două lucruri. În primul rând, el este bulversat şi dat peste cap de toată lumea şi pus pe toate posturile că nici el nu mai ştie ce joacă. Faptul că el joacă acum extremă stângă, iar poziţia lui este inter, este şi pentru că omul cred că, în momentul ăsta, habar n-are ce joacă şi ce trebuie să joace.

Reclamă

Cel mai grav însă mi se pare că de anul trecut din play-off până anul ăsta, el joacă acelaşi fotbal ţurcă. Aproape de fiecare dată, când are mingea, se opreşte, trage nişte picioare peste minge şi aşteaptă să vadă ce se întâmplă în faţa lui, după care să dea un exterior. Deci, 90% din acţiuni, astea sunt”, a declarat Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț: „Vreau să fiu golgheterul preliminariilor!”

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț pentru campania de calificare la EURO 2024. Atacantul naționalei își dorește să devină golgheterul preliminariilor.

Într-un dialog purtat de Marius Niculae cu Denis Alibec, atacantul de la Farul a dezvăluit care sunt ambițiile sale pentru aceste preliminarii.

Reclamă 4 / 0/3

„A venit momentul ca tu să demonstrezi ceea ce ştim cu toţii”, i-a transmis Niculae, acum manager sportiv al loturilor naţionale.

„Asta îmi doresc şi eu, pentru că la cluburi am jucat, am marcat, dar la naţională pot să spun că am făcut meciuri bune, dar nu am avut realizări. Ca atacant, dacă nu marchezi, nu apari pe foaie şi în fotbal e important să fii pe prima pagină. Vreau să ne calificăm în primul rând şi să fiu golgheterul preliminariilor.

În ultima perioadă toate echipele au început să joace fotbal, stau foarte bine tactic, au adus antrenori de afară şi se vede lucrul acesta, dar cred că noi suntem mult mai talentaţi şi dacă vom avea ambiţia lor, cu siguranţă îi putem depăşi.

Este o grupă grea, toate echipele joacă foarte bine, dar eu am încredere în această echipă şi de când m-am dus la Farul, domnul Hagi mi-a transmis o mentalitate de învingător, să cred în mine şi în echipă, pentru că cei de afară nu au nimic în plus faţă de noi, poate doar ambiţia şi motivaţia. Normal, Elveţia este favorită, dar după ei suntem noi.

Israel şi Kosovo sunt echipe bune dar cred că suntem mai buni ca ei. După mine, noi suntem favoriţi la câştigarea grupei, dar Elveţia poate să ne pună cele mai mari probleme”, a declarat Denis Alibec pentru site-ul oficial al FRF.

 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! „Câinii” au avut şi un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și