Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO | Ciprian Marica i-a dat un sfat lui Edi Iordănescu: „El trebuie să traseze o idee de joc simplă, clară!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 martie 2023, 16:56

Andorra – România LIVE VIDEO | Ciprian Marica i-a dat un sfat lui Edi Iordănescu: El trebuie să traseze o idee de joc simplă, clară!”

Ciprian Marica a răbufnit când a auzit că au fost suspiciuni de blat la Farul - Rapid 7-2

Ciprian Marica / Antena Sport

Andorra – România LIVE VIDEO | Ciprian Marica i-a dat un sfat lui Edi Iordănescu. Fostul atacant al naționalei României crede că actualul selecționer trebuie să stabilască o idee clară de joc, astfel încât toți jucătorii României să poate performa la nivelul optim.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România este primul meci și va putea fi urmărit în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la 21:45. România – Belarus e pe 28 martie, de la ora 21:45.

Andorra – România LIVE VIDEO | Ciprian Marica i-a dat un sfat lui Edi Iordănescu: „El trebuie să traseze o idee de joc simplă, clară!”

„Vreau să uit ceea ce a fost, mă concentrez pe ceea ce va fi, pe experiența pe care a acumulat-o Edi Iordănescu. Sper că a înțeles situația și că putem forma un nucleu care să se lupte de la egal la egal cu cei de nivelul nostru.

Vreau să cred că Andorra și Belarus ne sunt cel puțin de același nivel, să nu spun că suntem favoriți, că nu ne place acest statut. Hai să o luăm din aproape în aproape, trebuie să câștigăm aceste două jocuri. Vom vorbi și de Israel, Elveția.

Elveția este net superioară, clar. Văd doar rolul antrenorului acolo, tactica. Dacă antrenorul va citi adversarul și va ști să-i contracareze punctele forte și să vină cu un element surpriză, așa avem o șansă.

L-am văzut pe Mirel Rădoi euforic, am încercat să mergem peste ei și am luat patru de la Norvegia. L-am văzut pe Cosmin Contra, a încercat un presing avansat, am avut și meciuri bune, dar când am tras linie n-am avut o calificare.

Reclamă

Edi trebuie să reușească să le traseze jucătorilor o idee de joc simplă, clară. Nu trebuie să mai învățăm jucătorii să joace fotbal la echipa națională. Ei vin cu un bagaj de cunoștințe, trebuie să dai doar direcția și să fie cât mai clară această direcție”, a spus Ciprian Marica, potrivit digisport.ro.

Jucătorii în jurul cărora Edi Iordănescu construieşte naţionala, pentru calificarea la EURO 2024

Jucătorii în jurul cărora Edi Iordănescu construieşte naţionala României vor fi punctele fixe în drumul tricolorilor către EURO 2024. Parcursul începe cu meciul Andorra – România, ce va fi sâmbătă, de la ora 21:45, LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu are cinci jucători care vor fi de nelipsit din echipa României. Conform surselor Antena Sport, este vorba despre Andrei Raţiu, Andrei Burcă, Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Denis Alibec.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta va fi axul în jurul căruia Edi Iordănescu va încerca să alinieze echipa ideală pentru o calificare la primul turneu final după o perioadă de secetă de opt ani.

Pe de altă parte, Iordănescu a lucrat la două sisteme de joc şi a decis şi ca Deian Sorescu să nu evolueze la echipa naţională decât ca extremă, adică o poziţie mai ofensivă decât cea în care joacă la FCSB.

Alte nume care se pot regăsi în primul 11 al lui Edi Iordănescu sunt Darius Olaru şi Dennis Man. Rămâne de văzut dacă selecţionerul îi va acorda un rol important şi lui Radu Drăguşin, jucătorul care trece printr-o perioadă excelentă la Genoa.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și