Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO | Deian Sorescu, preferat de Edi Iordănescu pe postul de fundaș stânga! Cum arată primul 11 al „tricolorilor”, în primul meci din preliminariile EURO 2024

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 martie 2023, 20:59

Andorra – România LIVE VIDEO | Deian Sorescu, preferat de Edi Iordănescu pe postul de fundaș stânga! Cum arată primul 11 al tricolorilor”, în primul meci din preliminariile EURO 2024

Andorra - România LIVE VIDEO Deian Sorescu, preferat de Edi Iordănescu pe postul de fundaș stânga

Deian Sorescu, în tricoul naţionalei României / Profimedia Images

Andorra – România LIVE VIDEO Deian Sorescu a fost preferat de Edi Iordănescu pentru postul de fundaș stânga, în primul meci din preliminariile EURO 2024. Jucătorul de la FCSB va fi nevoit să evolueze pe un post pe care nu este obișnuit, după ce singurul apărător de bandă stângă din lotul „tricolorilor”, Raul Opruț, s-a accidentat chiar la ultimul antrenament al naționalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România, primul meci al echipei naționale din drumul către EURO 2024, va fi astăzi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, cât și în format live video, pe AS.ro.

Andorra – România LIVE VIDEO Deian Sorescu, preferat de Edi Iordănescu pe postul de fundaș stânga

Postul de fundaș stânga a generat probleme la echipa națională, în această acțiune, deoarece Mario Camora și Nicușor Bancu s-au accidentat. În lipsa lor, Raul Opruț a rămas singurul apărător de bandă stângă din lotul lui Edi Iordănescu, însă și acesta s-a accidentat chiar în ziua meciului cu Andorra.

În acest context, Deian Sorescu va juca pe postul de fundaș stânga la echipa națională. Jucătorul nu este obișnuit cu acest post, deoarece la FCSB, echipa sa de club, evoluează în banda dreaptă a defensivei.

Totodată, este de menționat faptul că Nicolae Stanciu evoluează în linia mediană a atacului României, mai exact în partea stângă. În sistemul ales de Edi Iorădnescu, 4-3-3, Darius Olaru va evolua în banda dreaptă, în timp ce Răzvan Marin va fi inter.

Reclamă

Atacul României este format, așa cum era de așteptat, din Olimpiu Moruțan, Denis Alibec și Dennis Man.

Echipa de start a României:

Radu – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu – R. Marin, Olaru, Stanciu-cpt. – Moruțan, Alibec, Man.

Reclamă 4 / 0/3

Selecționer: Edward Iordănescu

Rezerve: Niță, Moldovan – Manea, Nedelcearu, Băluță, Cicâldău, Munteanu, Opruț, M. Marin, Dobre, Tănase, Oct. Popescu

Edi Iordănescu, înainte de startul preliminariilor EURO 2024

Edi Iordănescu este extrem de încrezător înainte de Andorra – România, meci ce va fi sâmbătă, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Selecţionerul României are un singur gând: calificarea la EURO 2024.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport, Edi Iordănescu a vorbit despre partida cu Andorra, cea care deschide drumul naţionalei României spre EURO 2024.

„E un început de campaniei şi suntem încrezători, cu energie bună şi cu speranţă. Avem argumente în sensul acesta, ultimele acţiuni ne dau speranţe. Simplele mele declaraţii nu ne câştigă meciul. Trebuie să fim extrem de concentraţi, cu spirit, cu atitudine, va trebui să fimk eficienţi şi conectaţi din primul minut.

Dacă vă uitaţi la ultimele rezultate, trebuie să ne pună în gardă. Mă gândesc la înfrângerea 0-1 cu Austria, la înfrângerea 1-2 din Ungaria. Ne aşteptăm la un joc complicat. Când vii după 8 ani de secetă, presiunea e mare, aşteptările sunt mari, dorinţa e mare şi trebuie să ştim să gestionăm.

Trebuie să folosim această presiune în avantajul nostru. Avem un meci cu un adversar extrem de motivat. Suntem pregătiţi pentru un meci complicat şi nu avem plan B, decât cele 3 puncte şi să le ducem acasă. Dacă asta ar fi cheia calificării, nu aş mai fi lăsat autocarul să intre cu spatele.

Reclamă

Noi vrem 3 puncte, nu putem obţine 6 puncte dacă mâine nu vom lua cele 3 puncte„, a spus Edi Iordănescu înainte de Andorra – România, meci ce va fi transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21:45.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și