Închide meniul
Video

Andorra – România LIVE VIDEO | Nicolae Stanciu, mesaj clar înainte de primul meci din preliminariile EURO 2024: „Locul 1 în grupă e realizabil!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 martie 2023, 19:17 / Actualizat: 24 martie 2023, 23:58

Nicolae Stanciu a semnat cu Damac din cantonamentul României!

Nicolae Stanciu, într-un interviu pentru Antena Sport

Andorra – România LIVE VIDEO | Nicolae Stanciu a transmis un mesaj clar, înainte de primul meci din preliminariile EURO 2024. Internaţionalul român susţine că România are şanse să se califice la turneul final de anul viitor, chiar din postura de câştigătoare de grupă. Stanciu a mai dezvăluit şi care este atmosfera din cadrul grupului, înainte de meciul cu Andorra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Andorra, în deplasare, în primul meci din preliminariile EURO 2024. Meciul va fi sâmbătă, de la ora 21.45, exclusiv pe Antena 1 şi AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Andorra – România LIVE VIDEO | Nicolae Stanciu, mesaj clar înainte de primul meci din preliminariile EURO 2024

Nicolae Stanciu a declarat că „tricolorii” au format un grup unit, iar acest fapt trebuie să-l demonstreze şi pe teren. Mijlocaşul a mai spus că a purtat discuţii chiar şi individuale, cu unii jucătorii de la naţională, care au avut nevoie de un sfat, înainte de startul preliminariilor EURO 2024.

Pe de altă parte, Stanciu a mai declarat că nu a vorbit cu Ianis Hagi, după ce acesta nu a fost convocat la echipa naţională. Căpitanul „tricolorilor” este convins că fiul „Regelui” este alături de România, chiar şi dacă nu face parte din lotul naţionalei.

„Atmosfera e una bună. Am venit aici pregătiţi. A fost o săptămână reuşită, din toate punctele de vedere. Suntem încrezători, vrem să luăm cele trei puncte mâine.

Reclamă

(N.r. Ai vorbit cu colegii despre EURO 2016) Am vorbit, da, vrem că ajungem din nou, vom face tot ce depinde de noi. Nu ştiu dacă aş putea să descriu ce am simţit atunci, a fost şi meciul de deschidere, dar cu siguranţă a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa mea.

Toţi ne dorim o calificare, aş fi ipocrit să zic că vom face una sau alta. Dar simt un grup unit, ne rămâne să arătăm asta pe teren, la fiecare meci Dacă vom avea rezultate poztive în astea două meciuri, după în iunie vom fi şi mai bine şi vom avem şanse mari să mergem la European.

Nicolae Stanciu: „Ştiu că Ianis Hagi este alături de noi!”

Am avut mai multe discuţii în această săptămână, chiar şi individuale, cu ce colegii au vrut să fie sfătuiţi. Clar, toată lumea ştie ce are de făcut.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă începem cu gândul că ne batem pentru locul doi, nu îl vom prinde nici pe acesta. Cu siguranţă, locul 1 e realizabil. Treuie să arătăm în teren unitatea grupului pe care am creat-o.

Aş fi foarte fericit dacă România ar fi prezentă acolo (n.r. la Campionatul European), am face milioane de români fericiţi.

(N.r. despre Ianis Hagi) N-am apucat să vorbesc cu Ianis Hagi, am vorbit doar înainte şi în timpul recuperării lui. Îi mulţumim, ştiu că este alături de noi, ştiu ce simte pentru echipa naţională şi sper să obţinem cele şase puncte„, a declarat Nicolae Stanciu, într-un interviu pentru Antena Sport, înainte de Andorra – România.

Recomandări
  • Nicolae Stanciu, declaraţii înainte de Andorra – România
  • Ce spune despre primul meci al „tricolorilor” din preliminariile EURO 2024

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și