Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO | Răzvan Marin, înainte de startul preliminariilor EURO 2024: „După primele două meciuri trebuie să avem șase puncte!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 martie 2023, 14:50

Andorra – România LIVE VIDEO | Răzvan Marin, înainte de startul preliminariilor EURO 2024: După primele două meciuri trebuie să avem șase puncte!”

Mesajul lui Răzvan Marin, înainte de startul preliminariilor EURO 2024

Răzvan Marin, în timpul unui interviu/ FRF TV

Andorra – România LIVE VIDEO | Răzvan Marin a oferit declarații, înainte de startul preliminariilor EURO 2024. Mijlocașul susține că echipa națională trebuie să aibă șase puncte, după primele două dueluri din campania de calificare la turneul final, care se va desfășura anul viitor. Internaționalul român a mai declarat că pentru el, faptul că echipa națională are în componență jucători tineri, reprezintă un avantaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România, primul meci din drumul către EURO 2024, va fi în exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21:45. Meciul va fi de asemenea în format live video, pe AS.ro.

Andorra – România LIVE VIDEO | Răzvan Marin, înainte de startul preliminariilor EURO 2024

Răzvan Marin s-a arătat încrezător înaintea startului preliminariilor EURO 2024 şi a făcut apel la unitate pentru ca „tricolorii” să îşi poată atinge obiectivul, calificarea la turneul final din Germania.

În primul rând trebuie să începem cu dreptul, după primele două meciuri să avem şase puncte. Cred că ar fi un început foarte, foarte bun pe care ni-l dorim cu toţii, şi apoi să fim concentraţi la maximum pentru obiectivul nostru. Poate în unele meciuri avem nevoie şi de puţină şansă, pentru că în celelalte campanii ne-a lipsit, dar, în principal, totul depinde de noi.

Dacă suntem concentraţi şi dăm totul pe teren, sunt sigur că ne vom califica. Să fim o familie, cred că ăsta ar fi principalul nostru atu în această campanie„, a declarat Marin într-un interviu pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Reclamă

El se aşteaptă la meciuri de luptă în primele întâlniri din aceste preliminarii, cu Andorra şi Belarus.

„Andorra, din ce informaţii am primit până acum, este o echipă foarte agresivă, mai ales când joacă acasă. Până acum aveau un teren sintetic şi era foarte greu, am văzut echipe foarte bune care s-au chinuit pe terenul lor. Mă aştept la două meciuri de luptă, cu foarte multă intensitate, agresivitate, iar noi, dacă vrem să scoatem rezultate pozitive, trebuie să ne ridicăm cel puţin la nivelul lor„, a afirmat Răzvan Marin.

Răzvan Marin: „Visul meu a fost să îmbrac tricoul naționalei!”

Mijlocaşul care evoluează în Serie A, la Empoli, mizează în acest preliminarii şi pe dorinţa tinerilor jucători de a se face remarcaţi.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur că am multe selecţii la echipa naţională, este important pentru mine şi pentru mândria mea ca jucător, pentru că aceasta era visul meu de când eram mic, să îmbrac tricoul echipei naţionale. Suntem pregătiţi, suntem cu gândul la echipa naţională şi îmi doresc să facem o campanie foarte, foarte bună, iar la sfârşitul preliminariilor să fim calificaţi. Vreau şi eu să ajung la un turneu final de campionat european sau mondial, pentru că asta este dorinţa fiecărui jucător.

Nu ştiu dacă va fi un avantaj sau nu faptul că avem un lot tânăr. Pentru mine ar fi un avantaj, pentru că cei tineri îşi doresc să arate ceea ce pot şi pot aduce un plus echipei naţionale. Poate vin cu ambiţie în plus, dar în acelaşi timp poate fi şi un dezavantaj, din punctul de vedere al experienţei. Poate şi una şi alta, este greu de spus”, a adăugat jucătorul român.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și