Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO | Răzvan Raţ, sfat pentru Edi Iordănescu pentru postul de fundaş stânga: „E cu probleme de când m-am lăsat eu!”

Viviana Moraru Publicat: 24 martie 2023, 16:26

Andorra – România LIVE VIDEO | Răzvan Raţ, sfat pentru Edi Iordănescu pentru postul de fundaş stânga: „E cu probleme de când m-am lăsat eu!

Răzvan Raţ, sfat pentru Edi Iordănescu pentru postul de fundaş stânga, înainte de Andorra - România

Răzvan Raţ, în timpul unui meci la echipa naţională/ Profimedia

  • Răzvan Raţ, sfat pentru Edi Iordănescu
  • Cine ar trebui să fie fundaş stânga la echipa naţională, în meciul cu Andorra

Andorra – România LIVE VIDEO | Răzvan Raţ a avut un sfat pentru Edi Iordănescu, în privinţa postului de fundaş stânga de la echipa naţională. Fostul internaţional român susţine că această poziţie a generat probleme selecţionerilor „tricolorilor”, de când el s-a retras din activitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Andorra, în deplasare, în primul meci din preliminariile EURO 2024. Partida va fi exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21:45, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Andorra – România LIVE VIDEO | Răzvan Raţ, sfat pentru Edi Iordănescu pentru postul de fundaş stânga

Răzvan Raţ este de părere că Marius Ştefănescu ar fi fundaşul stânga ideal pentru meciul cu Andorra, în detrimentul lui Raul Opruţ, în condiţiile în care Mario Camora şi Nicuşor Bancu sunt accidentaţi. Fostul internaţional consideră că Edi Iordănescu ar trebui să contruiască un prim 11 ofensiv, în partida cu Andorra, pentru a nu avea emoţii.

Reclamă

De asemenea, Raţ susţine că echipa naţională poate să obţină toate cele şase puncte, din duelurile cu Andorra şi Belarus, din preliminariile EURO 2024.

Postul ăsta e cu probleme și provocator de când m-am lăsat eu! Tot așa a rămas. Vom vedea. Sincer să îți spun, eu ca suporter mă intereseză mai puțin cine joacă.

Reclamă

O anumită experiență contează, dar la fel cum sunt băieții ăștia acum, am fost și eu debutant. Depinde doar de ei cum percep debutul ăsta și ce vor face în continuare. Debutul poate fi unul bun, dar constanța e cea mai importantă la echipa națională.

E adevărat că adversarii nu sunt de speriat, dar nici noi nu mai suntem ce eram. Jucăm cu Andorra și Belarus, dar nu suntem dinainte câștigători. E un lucru care ne dezamăgește. Clar că Andorra e sub noi, dar România nu mai e ce a fost acum 20 sau 30 de ani.

Răzvan Raţ: „Contează unde joci şi în ce competiţie!”

Eu nu i-am urmărit în mod special nici pe Opruț, nici pe Ștefănescu. Nu știu ce alți jucători ar putea să facă pasul pe acest post. Echipa de club e una, la echipa națională e un pic diferit. Trebuie să joci foarte bine la echipa de club, contează și unde joci și în ce competiție.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru meciul cu Andorra, eu cred că ar trebui un fundaș mai ofensiv, deci poate ar fi mai nimerit Ștefănescu. Bancu era exact ce ne trebuia, pentru că avem nevoie să atacăm. E un lucru care nu ne convine. Să vedem care dintre ei va juca și poate se vor mișca așa cum trebuie.

Eu am fost tot timpul optimist și cred că avem șanse să obținem șase puncte din aceste două meciuri și să ne calificăm. Avem șanse reale la locul doi, dar mie nu-mi plac statisticile. Că avem a treia, a șaptea șansă…. am mai avut noi și prima șansă și n-am fructificat-o„, a declarat Răzvan Raţ, pentru fanatik.ro.

Jucătorii în jurul cărora Edi Iordănescu construieşte naţionala, pentru calificarea la EURO 2024

Jucătorii în jurul cărora Edi Iordănescu construieşte naţionala României vor fi punctele fixe în drumul tricolorilor către EURO 2024. Parcursul începe cu meciul Andorra – România, ce va fi sâmbătă, de la ora 21:45, LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu are cinci jucători care vor fi de nelipsit din echipa României. Conform surselor Antena Sport, este vorba despre Andrei Raţiu, Andrei Burcă, Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Denis Alibec.

Acesta va fi axul în jurul căruia Edi Iordănescu va încerca să alinieze echipa ideală pentru o calificare la primul turneu final după o perioadă de secetă de opt ani.

Pe de altă parte, Iordănescu a lucrat la două sisteme de joc şi a decis şi ca Deian Sorescu să nu evolueze la echipa naţională decât ca extremă, adică o poziţie mai ofensivă decât cea în care joacă la FCSB.

Alte nume care se pot regăsi în primul 11 al lui Edi Iordănescu sunt Darius Olaru şi Dennis Man. Rămâne de văzut dacă selecţionerul îi va acorda un rol important şi lui Radu Drăguşin, jucătorul care trece printr-o perioadă excelentă la Genoa.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”