Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO | Reacţia lui Gică Popescu, după ce Ianis Hagi nu a fost convocat la naţională: „A trecut prin multe încercări!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 martie 2023, 13:01

Andorra – România LIVE VIDEO | Reacţia lui Gică Popescu, după ce Ianis Hagi nu a fost convocat la naţională: „A trecut prin multe încercări!

Reacţia lui Gică Popescu, după ce Ianis Hagi nu a fost convocat la naţională

Gică Popescu, în timpul unui interviu/ Hepta

Andorra – România LIVE VIDEO | Reacţia lui Gică Popescu, după ce Ianis Hagi nu a fost convocat la echipa naţională, nu a întârziat să apară. Preşedintele de la Farul susţine că fiul „Regelui” ar fi trebuit să fie chemat pentru primele meciuri din preliminariile EURO 2024, deoarece acest fapt i-ar fi ajutat enorm moralul, afectat de accidentarea teribilă suferită anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se duelează cu Andorra, în deplasare, în primul meci din preliminariile EURO 2024. Meciul va fi sâmbătă, de la ora 21:45, exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, dar şi în format live video, pe AS.ro.

Andorra – România LIVE VIDEO | Reacţia lui Gică Popescu, după ce Ianis Hagi nu a fost convocat

Gică Popescu a comentat faptul că Ianis Hagi a fost lăsat acasă de Edi Iordănescu. Fostul internaţional este de părere că mijlocaşul lui Rangers ar fi trebuit să fie convocat pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, deoarece acesta are o relaţie extrem de bună cu coechipierii de la naţională.

De asemenea, prin chemarea la echipa naţională, Edi Iordănescu l-ar fi ajutat pe Ianis Hagi din punct de vedere moral, deoarece fiul „Regelui” a trecut printr-o perioadă complicată, cauzată de accidentarea care l-a ţinut departe de teren timp de aproximativ un an.

Pe de altă parte, Gică Popescu a vorbit şi despre partidele cu Andorra şi Belarus, primele din preliminariile EURO 2024. Preşeintele de la Farul susţine că România trebuie să iasă victorioasă din ambele meciuri, pentru a se putea lupta la primul loc din grupă.

Reclamă

Trebuie să ne așteptăm la șase puncte, nimic altceva! Dacă vreunuia dintre jucătorii convocați la echipa națională îi este teamă de Andorra, nu merită să îmbrace tricoul. Refuz să cred că echipa națională a ajuns atât de jos încât să ne fie frică de Andorra. Cred că vor fi șase puncte, fără să primim gol.

E decizia selecționerului, dar cred că din punct de vedere moral ar fi fost bine să fie în preajma echipei naționale (n.r. – Ianis Hagi). E un jucător apreciat de toți colegii săi, ar fi putut să transmită energie pozitivă.

Gică Popescu: „Sper la locul 1 din grupă!”

Important pentru Ianis este să joace cât mai multe minute, să fie sănătos. Sunt convins că în viitorul foarte apropiat va fi din nou un jucător foarte important pentru echipa națională.

Reclamă 4 / 0/3

Am 115 meciuri la echipa națională. Când antrenorul te cheamă, după o perioadă de un an, îți arată că ești important. Înseamnă mult pentru moralul unui jucător.

Ianis a trecut prin atât de multe încercări, este o persoană atât de pozitivă și de bună încât sunt convins că va trece fără probleme peste acest episod. Eu zic că vorbim prea mult.

Eu sper la locul 1 în grupă, refuz să cred că Elveția poate să fie înaintea echipei noastre. Istoria ne obligă să ne uităm la primul loc. Dacă jucătorii nu pot face față unei astfel de presiuni, mai bine să stea acasă”, a declarat Gică Popescu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și