Închide meniul

Andrei Raţiu, pregătit pentru debutul României în Liga Naţiunilor: „Trebuie să fim uniţi”. Ce mesaj a avut pentru fani

Alex Masgras Publicat: 3 septembrie 2024, 13:10

Reclamă
Andrei Raţiu, pregătit pentru debutul României în Liga Naţiunilor: „Trebuie să fim uniţi. Ce mesaj a avut pentru fani

Andrei Raţiu, pregătit pentru debutul României în Liga Naţiunilor: "Trebuie să fim uniţi". Ce mesaj a avut pentru fani

Andrei Raţiu, în timpul meciului România - Ucraina, la EURO 2024 / Profimedia

Andrei Raţiu este pregătit pentru debutul României în Liga Naţiunilor. Fundaşul celor de la Rayo Vallecano a vorbit înaintea meciului pe care România îl va disputa în Kosovo, primul duel al „tricolorilor” după EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul meci al lui Mircea Lucescu pe banca naţionalei, de la revenirea după 38 de ani, va fi cu Kosovo. Kosovo – România e vineri, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Andrei Raţiu, pregătit pentru debutul României în Liga Naţiunilor: „Trebuie să fim uniţi”. Ce mesaj a avut pentru fani

Fotbalistul echipei naţionale a României, Andrei Raţiu, a declarat marţi că jucătorii primei reprezentative trebuie să fie la fel de uniţi ca până acum pentru a câştiga toate cele şase puncte din meciurile cu Kosovo şi Lituania, primele din noua ediţie a Ligii Naţiunilor.

„Avem o mare şansă să intrăm în play-off pentru Cupa Mondială prin Liga Naţiunilor. Trebuie să fim la fel de uniţi ca până acum şi să luăm toate cele şase puncte din aceste prime partide. E o onoare pentru mine să lucrez cu Mircea Lucescu, de abia aştept să începem”, a afirmat fundaşul într-un interviu acordat FRF TV.

„O să fie meciuri grele, ştim bine din trecut cum a fost în Kosovo. Vor fi multe dueluri, de aceea trebuie să fim uniţi şi să jucăm ce ştim noi pentru a putea să luăm cele trei puncte acolo. Iar apoi, acasă, să jucăm cu curaj împreună cu suporterii noştri pentru ca apoi să fim pe drumul cel bun. Le transmit fanilor că vom da tot ce putem, ca întotdeauna, şi îi aşteptăm să fie la fel ca şi până acum”, a adăugat el, notează agerpres.ro.

Reclamă
Reclamă

Andrei Raţiu îşi aminteşte cu plăcere de perioada petrecută în această vară la Campionatul European din Germania.

„Se mai simte puţin euforia de după EURO, dar pot spune că a trecut. A fost cea mai frumoasă perioadă din cariera mea, chiar am fost foarte trist când am plecat de acolo (n.r. – din Germania)”, a explicat Raţiu.

Lotul echipei naţionale de fotbal a României s-a reunit, duminică, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, înaintea primei acţiuni după participarea la EURO 2024 reprezentată de debutul în noua ediţie a Ligii Naţiunilor. Aceasta este totodată şi prima întâlnire cu jucătorii a lui Mircea Lucescu, revenit în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, pe care a mai ocupat-o în urmă cu 38 de ani.

Reclamă

Ianis Hagi, entuziasmat să fie pregătit la naţională de Mircea Lucescu

Ianis Hagi e entuziasmat să fie pregătit la naţională de Mircea Lucescu. Fiul lui Gică Hagi a apărut în cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia cu un look schimbat. Ianis Hagi a renunţat la plete.

„(n.r: Spune-mi cum ești acum? Ai revenit aici) Sunt fericit, nerăbdător să pornim din nou la un drum, încrezător că putem crește ca grup.

Pentru mine, individual, am spus-o și în trecut, aș fi vrut să am posibilitatea să fiu antrenat de Mircea Lucescu, având în vedere câte performanțe a făcut pentru fotbalul mondial, câți jucători a reușit să crească și să scoată tot ce e mai bun din fiecare jucător.

Uite că am ajuns în momentul în care mi-am îndeplinit un vis. Sper să avem performanțe împreună”, a spus Ianis Hagi pentru AntenaSport.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:25

Ce poreclă i-a găsit Gigi Becali lui Daniel Bîrligea! Mesaj savuros al patronului de la FCSB: „E mare fotbalist!”

16:18

Benfica se întăreşte după primele etape din Liga Portugal! Un nou transfer realizat de clubul de pe „da Luz”

16:08

Video„Tricolorii” au redescoperit gustul calificărilor, iar acum vor şi la Mondial! Ianis Hagi: „Foamea e de două ori mai mare”

15:47

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 septembrie, pe AS.ro

15:13

Gigi Becali a dezvăluit clauzele din contractul lui Daniel Bîrligea la FCSB: „M-a făcut praf. 5 ani nu are voie”

14:25

„Am călăi acum!” Gigi Becali, în culmea fericirii după transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB: „Are stilul lui Cămătaru”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 4 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 5 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1 6 Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid – Betis 2-0
Citește și