Închide meniul

Anghel Iordănescu a rupt tăcerea după conflictul dintre Gică Popescu şi fiul său: „Avea reproşuri şi la adresa mea!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 octombrie 2023, 18:46

Anghel Iordănescu a rupt tăcerea după conflictul dintre Gică Popescu şi fiul său: „Avea reproşuri şi la adresa mea!

Anghel Iordănescu a rupt tăcerea după conflictul dintre Gică Popescu şi fiul său

Anghel Iordănescu este fostul selecţioner al României / Hepta

Anghel Iordănescu a rupt tăcerea după conflictul dintre Gică Popescu şi fiul său. După meciul din Belarus, Gică Popescu şi Edi Iordănescu au avut, în spaţiul public, un schimb dur de replici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Gică Popescu a criticat dur jocul echipei naţionale din meciul cu Belarus, selecţionerul Edi Iordănescu a avut o replică fără precedent şi a spus că Gică Popescu „ar avea ceva” cu familia lui.

Anghel Iordănescu a rupt tăcerea după conflictul dintre Gică Popescu şi fiul său

Anghel Iordănescu, tatăl actualului selecţioner al României, a spus că are o relaţie bună în prezent cu Gică Popescu, deşi a admis că în trecut a existat şi o ruptură.

„Rămân uimit de modul cum se manifestă unii oameni. Eu nu acceptam criticile când eram selecționer, el e acceptat. Sincer, nu-mi convin. I-am chinuit prea mult la antrenamente, le-am făcut ceva. Sunt oameni de fotbal care au produs perfomanțe, care au dreptul la opinie. Nu sunt de acord cu jignirile, insinuările, nu sunt de acord cand sunt meciuri în calup să te năpustești asupra jucătorilor.

Sincer, este una foarte bună (n.r. despre relația cu Gică Popescu). Chiar dacă am fost la un moment într-o ruptură, chiar dacă la un moment dat avea reproșuri la adresa mea și eu la adresa asta. Eu nu cred că criticile sunt legate de mine. A fost o poveste lungă și nu vreau să reiau această discuție. Fiecare dreptul la o opinie, dar asta nu înseamnă ca asta este cea mai bună.

Reclamă

Eu personal am un anumit punct de vedere cu selecționerul față de un jucător, dar niciodată, nu l-am convins să-și schimbe decizia”, a spus Anghel Iordănescu la digisport.ro.

Gică Popescu şi Edi Iordănescu au avut un schimb de replici acide după ce România nu a reuşit să învingă Belarus. Mircea Sandu a spus că, având în vedere ce a însemnat fotbalistul Gică Popescu, acesta are tot dreptul să îşi dea cu părerea despre jocul echipei naţionale.

„Din păcate între noi doi este o mare diferenţă, între mine şi Edi Iordănescu. Eu ştiu ce înseamnă echipa naţională, el nu ştie ce înseamnă echipa naţională. Eu am plâns pentru echipa naţională, m-am bucurat pentru echipa naţională, lucru pe care el nu l-a făcut până acum. Deci percepţia noastră despre echipa naţională este total diferită.

Reclamă 4 / 0/3

Ce vreau să-i spun lui Edi Iordănescu este că nu am absolut nimic cu familia sa. Eu am un respect imens pentru nea Puiu Iordănescu, alături de care am avut cele mai mari performanţe la echipa naţională, dar nu pot să vin aici în studiou şi să aplaud rezultatele echipei naţionale, atunci când ele sunt foarte proaste. De când a preluat domnul Edi Iordănescu echipa naţională cred că sunt cele mai proaste rezultate, într-o grupă aşa de uşoară. Ce vrea, face egal cu Belarus şi să venim să-l aplaudăm? Când avem o singură situaţie clară în minutul 10?

Ne dorim o naţională la Campionatul European, să redevenim o naţională cum se speria toată Europa când era generaţia noastră. Dar când trebuie să spunem lucrurile, să nu se deranjeze domnul Edi Iordănescu, da? Şi să facă lucrurile de aşa natură să ne ducem la Campionatul European. Avem şanse şi întotdeauna am susţinut echipa naţională”, a spus Popescu, în direct la Antena 1.

Răspunsul lui Edi Iordănescu a venit chiar de la Budapesta, unde tricolorii au obținut doar un egal cu Belarus.

”E părerea lui şi chiar cred că v-am obişnuit că eu nu comentez. Eu totuşi întreb ceva, de când încercăm să construim şi să ajungem la un turneu final, dânsul a spus un lucru pozitiv? Măcar unul! Se uită aceşti băieţi şi probabil pentru mulţi reprezintă un exemplu, e conducător de club. Sunt jucători pe care îi reprezintă… dar măcar un lucru pozitiv? Nici când am făcut egal cu Elveţia, nici când am bătut Kosovo, nici când am plecat în grupă cu 6 puncte nu am auzit un lucru pozitiv. Nu ştiu dacă problema e cu mine sau cu familia, dar sunt lucruri personale!

Eu nu mă clatin uşor, sunt pregătit să absorb orice fel de critică, îmi asum total responsabilitatea. La final sunt sigur că ne vom bucura pentru calificare. Sunt sigur că şi după ce se va termina campania, şi dacă ne vom califica, vor fi în continuare voci negative. Din păcate sunt aceleaşi voci negative şi cel puţin din interior e senzaţia că abia se aşteaptă un pas greşit ca să putem să comentăm„, a declarat, în exclusivitate pentru Antena 1, Edi Iordănescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și