Închide meniul

Anghel Iordănescu, impresionat de parcursul lui Edi Iordănescu la echipa națională: „Am văzut că este hotărât și responsabil!”

Sebastian Cristian Publicat: 5 aprilie 2023, 18:27

Reclamă
Anghel Iordănescu, impresionat de parcursul lui Edi Iordănescu la echipa națională: Am văzut că este hotărât și responsabil!”

Surprizele lui Edi Iordănescu, pentru duelurile Kosovo şi Elveţia, din preliminariile EURO 2024

Edi Iordănescu / Profimedia

Anghel Iordănescu este impresionat de parcursul lui Edi Iordănescu la echipa națională. Edi Iordănescu a reușit să obțină 6 puncte din primele 2 meciuri din campania de calificare la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu a remarcat hotărârarea pe care fiul său a arătat-o, prin luarea unor decizii importante și asumate.

Anghel Iordănescu, impresionat de parcursul lui Edi Iordănescu la echipa națională: „Am văzut că este hotărât și responsabil!”

„Am să vă spun cinstit, m-a surprins că am văzut că e hotărât, m-a surprins că am văzut că este responsabil prin masurile şi deciziile pe care le-a luat, şi-a asumat responsabilitatea.

Îmi spunea, <<cu riscul că atrag critici şi că voi da naştere polemicilor, îmi asum acest lucru şi merg mai departe>>. E un semnal pe care ar trebui să îl perceapă toată lumea.

Am avut câteva discuţii pe această temă şi îi spuneam că selecţionerul e cel mai expus, reprezintă ţara şi toţi sunt avizaţi să îşi dea cu părerea. Toţi cred că ar face cea mai bună selecţie şi că ar alcătui cel mai bun prim 11.

Reclamă

I-am dat câteva exemple cu mine însumi, îi dădeam exemple că am fost desfiinţat, am fost terfelit şi în momentele cele mai bune ale naţionalei, i-am dat exemplul lui Răzvan Lucescu, care a avut susţinere, presă bună, şi el a fost desfiinţat când a plecat.

El era hotărât, pregătit, a venit dupa experienţa FCSB, care l-a întărit, şi pot să spun că dacă la FCSB nu a avut susţinerea patronului, din fericire pentru el, la FRF a avut susţinerea conducerii federaţiei”, a declarat Anghel Iordănescu, pentru orangesport.ro.

Florin Manea, opinie fermă în „războiul” dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu: „Să-i lase să joace la clubul unde sunt, decât să-i care turiști pe la națională!”

Florin Manea are o opinie fermă în „războiul” dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu. Înintea debutului României în preliminariile EURO 2024, Gică Hagi a avut o adevărată tiradă la adresa selecționerului Edi Iordănescu, pentru că nu l-a inclus și pe Ianis Hagi pe lista preliminară a stranierilor convocați.

Reclamă 4 / 0/3

Cunoscutul impresar de fotbaliști este de acord cu Edi Iordănescu, în privința deciziei de a-l lăsa „acasă” pe Ianis Hagi.

Totodată, Florin Manea susține că Edi Iordănescu ar trebui să-i înețeleagă pe jucătorii care nu sunt într-o formă bună și să-i lase să evolueze pentru echipa de club.

„De multe ori, cred că și echipa națională trebuie să înțeleagă jucătorii care sunt pe o pantă descendentă, să-i lase să prindă echipa acolo, să joace la clubul unde sunt, decât să-i care turiști pe la națională, pentru câteva meciuri amicale.

Poate și pentru Ianis Hagi a fost mai bine că s-a antrenat la Rangers, decât să facă drumul până aici să-l vedem pe bancă sau turist. Hagi nu a vrut neapărat ca Ianis să vină. Ar fi vrut să fie pe acea listă lărgită ca să-i arate că are importanță, să-i dea un pic de moral.

Nu cred că Gică Hagi își dorea ca Ianis să bată drumul de la Rangers, pentru a rupe banca cu Andorra și Belarus. Este un moment în care el trebuie să-și revină, este un jucător important al naționalei”, a declarat Florin Manea, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și