Închide meniul

Anghel Iordănescu l-a făcut praf pe Mircea Sandu: „Jigneşte munca lui Edi şi numele Iordănescu! Nu voi mai permite!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2022, 14:43

Anghel Iordănescu l-a făcut praf pe Mircea Sandu: „Jigneşte munca lui Edi şi numele Iordănescu! Nu voi mai permite!

Anghel Iordănescu îl apără pe Emil Săndoi, după parcursul României U21 de la EURO 2023

Anghel Iordănescu, în timpul unui meci pentru echipa naţională / Profimedia

Anghel Iordănescu l-a făcut praf pe Mircea Sandu, după ce fostul şef al FRF a spus că „Tata Puiu” l-a pus, de fapt, pe Edi selecţioner. Anghel Iordănescu este hotărât să meargă în instanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Sandu a spus că Edi Iordănescu a ajuns selecţioner datorită relaţiilor pe care tatăl său le are şi în mediul politic. Replica lui Anghel Iordănescu a venit printr-un comunicat dur de presă.

Anghel Iordănescu l-a făcut praf pe Mircea Sandu

„Am descoperit cu mâhnire aceste declarații, iar dezamăgirea e cu atât mai mare cu cât ele vin din partea lui Mircea Sandu. Un fost fotbalist, președinte de federație și bun cunoscător al realităților fotbalului.

Am spus clar, înainte ca fiului meu să îi fie propus postul de selecționer: naționala se află într-un moment extrem de greu și e nevoie de un antrenor cu experiență. Dar toți antrenorii cu experiență ofertați au refuzat! Când opțiunile FRF s-au îndreptat, apoi, spre valul de antrenori tineri, a fost ofertat Edi. Vă invit să analizați dumneavoastră, comparativ, cv-urile tehnicienilor tineri care puteau deveni selecționeri și să concluzionați dacă el se află sau nu între elitele acestei generații de antrenori, pe baza performanțelor sale!!

Dacă ștergem pentru o clipă numele de familie și analizăm realizările lui Edi ca antrenor, nu cumva singuri vom înțelege că era îndreptățit să fie ofertat, în contextul în care nu existau variante cu experiență? Asta înseamnă că doar numele Iordănescu întunecă judecata. Și atunci, ce fel de judecată obiectivă avem?

Reclamă

Am tăcut și am îndurat prea mult aceste acuze fără urmă de adevăr. Ele reprezintă o nedreptate pe care de acum înainte voi cere instanței să o sancționeze. O nedreptate uriașă atât la adresa lui Edi, jignind munca și realizările lui, dar și la adresa numelui Iordănescu.

De ce un nume clădit pe muncă și performanțe la cel mai înalt nivel al fotbalului românesc să fie denigrat? Doar pentru că e un instrument la îndemână în răzbunările personale și războaiele vremelnice ale unora? Nu voi mai permite asta!”, a transmis Anghel Iordănescu.

Acuzaţiile făcute de Mircea Sandu

„Prin prietenii pe care îi are. Are influență mare. A avut la nivel de Guvern prietenii foarte bune. A fost prieten foarte bun cu George Maior (n.r. directorul SRI între 2006 și 2015). Dar eu îmi permit să-l acuz pe Puiu că l-a pus pe Edi antrenor la echipa națională… Sau Maior sau…

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să te orientezi spre cel care are ceva în spatele lui, după părerea mea. La echipa națională, cât am fost eu președinte au fost trei, patru antrenori. Pițurcă în vreo trei mandate, a fost Iordănescu în două mandate, care au însumat 10-11 ani. Loți a fost într-o perioadă scurtă, însă din cauza lui„, au fost acuzaţiile lui Mircea Sandu, fostul şef al FRF, la adresa lui Anghel Iordănescu, în gsp.ro.

Recomandări
  • Anghel Iordănescu l-a făcut praf pe Mircea Sandu
  • Mesajul fostului selecţioner pentru fostul preşedinte FRF

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” Vezi toate știrile
Citește și