Închide meniul

Anghel Iordănescu ştie care este marea problemă a echipei naţionale! Avertisment pentru Edi Iordănescu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 octombrie 2022, 17:01

Anghel Iordănescu ştie care este marea problemă a echipei naţionale! Avertisment pentru Edi Iordănescu

Anghel Iordănescu, declarație categorică după Rapid - Chindia 2-0

Anghel Iordănescu, în timpul unui meci pe banca naționalei României / Profimedia

Anghel Iordănescu ştie care este marea problemă a echipei naţionale. „Tata Puiu” a transmis că internaţionalii români nu au condiţie fizică pentru a disputa meciuri din 3 în 3 zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu a oferit ca exemplu parcursul celor de la FCSB şi CFR Cluj în UEFA Conference League, unde au avut mari probleme.

Anghel Iordănescu ştie care este marea problemă a echipei naţionale

„Pot să vă spun o constatare pur personală. Am observat la echipa națională la meciurile din iunie, atunci când am jucat în decurs de 10-11 zile patru meciuri și nu am reușit să facem față. Atunci am pierdut posibilitatea de a ne califica, de a termina pe primele două locuri în aceea lună. În final, în luna septembrie s-a redresat situația și am avut prestații bune la meciurile cu Bosnia și cu Finlanda.

Întorcându-mă la acel Campionat European din 2016, eu aveam această grijă că echipa noastră națională nu reușește să ducă din 3 în 3 zile meciurile. Programul ne-a dezavantajat pentru că dacă jucam primul meci cu Albania, meciul doi cu Elveția și meciul trei cu Franța, probabil că pierdeam meciul cu Franța categoric, dar aveam șansa să ne calificăm.

Anghel Iordănescu: „Uitați-vă la FCSB, s-a zbătut pe ultimele locuri în Supercupă!

Jucătorii de la echipa noastră națională nu reușesc fizic să facă față unor competiții de o asemenea anvergură. Puteția lua ca exemplu FCSB și CFR Cluj, care au foarte multe probleme de exprimare atunci când joacă din trei în trei zile, mă refer atât în plan extern, cât și în competiția internă.

Reclamă

Uitați-vă la FCSB, s-a zbătut pe ultimele locuri în Supercupă, iar prestația internațională nu a fost una care să ne încânte”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit Sport Total FM.

România, făcută praf înaintea preliminariilor EURO 2024

România a fost făcută praf înaintea preliminariilor EURO 2024. Impresarul sârb Zvonko Milojkovici i-a criticat pe „tricolori”, pe care nu îi consideră capabili să se califice la turneul final.

Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra sunt adversarele României în drumul spre EURO 2024, iar Zvonko Milojkovici crede că echipa naţională va avea viaţă grea în bătăliile pentru turneul final.

Reclamă 4 / 0/3

„Tu uită-te unde jucați voi și de unde vin kosovarii! Și îți răspunzi singur. Au bani, au condiții bune. Sigur, nu așa cum aveți voi în România. Am fost la inaugurarea stadionului din Târgu Jiu, că mă invitase primarul, și am început să plâng. În toată Iugoslavia nu există un stadion nou atât de frumos.

O să vă fie foarte greu. Kosovarii sunt albanezi și o jumătate din naționala Elveției e formată tot din albanezi. Vor fi aliați cu siguranță. Voi puteți să aveți aliat Belarusul.

Edi Iordănescu a fost la Pandurii, faliment. A mers la Gaz Metan, faliment. A câștigat ceva? Nu. Dacă nu aveți jucători foarte buni vă trebuie un selecționer care să ridice echipa cumva. Edi nu e capabil, nu a făcut nimic!

Chiricheș e vai de capul lui! Eu nu pricep cum joacă acolo! E slab! Îmi place Adrian Rus, el chiar pare să fie bun. Nu aveți niciun închizător, niciun atacant. Eu nu pricep de ce aduceți atâția jucători străini, deși nu aveți bani mulți! Măcar folosiți români tineri și promovați-i ca să vedeți dacă se descurcă. Sunteți vai de capul vostru și încă vă mai credeți foarte buni la fotbal!„, a răbufnit Zvonko Milojkovici, citat de gsp.ro.

Recomandări
  • Anghel Iordănescu ştie care este marea problemă a echipei naţionale
  • Avertisment pentru Edi Iordănescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și