Închide meniul

Anghel Iordănescu, un nou anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Ştiu că îşi doreşte asta”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 iunie 2024, 10:23

Reclamă
Anghel Iordănescu, un nou anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Ştiu că îşi doreşte asta

Anghel Iordănescu, un nou anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu

Anghel Iordănescu şi Edi Iordănescu / Hepta

Anghel Iordănescu a făcut un nou anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu. „Tata Puiu” a punctat că, momentan, fiul lui se concentrează pe turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu a mărturisit că fiul lui i-a transmis că vrea să continue la echipa naţională. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, anunţa recent că a ajuns la un acord cu Edi Iordănescu. Totuşi, contractul nu a fost semnat până la startul EURO, aşa cum spera Burleanu.

Anghel Iordănescu, un nou anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Ştiu că îşi doreşte asta”

În momentul de față, el e focusat pe pregătirea meciului. Știu că își dorește să continue la echipa națională. În niciun caz nu s-a gândit în altă parte.

Îl interesează aceste trei meciuri și după vedem ce va mai fi. Știu că ține foarte mult la grup. Sunt convins că și-ar dori să rămână în continuare cu băieții”, a declarat Anghel Iordănescu pentru digisport.ro.

Edi Iordănescu a declarat în repetate rânduri că se concentrează pe pregătirea turneului final. România va debuta la EURO luni, de la ora 16:00, într-un meci împotriva Ucrainei. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Răzvan Burleanu anunţa că FRF a ajuns la un acord verbal cu Edi Iordănescu: „Sper să semnăm până începe EURO 2024”

Răzvan Burleanu anunţa că FRF a ajuns la un acord cu Edi Iordănescu pentru prelungirea contractului şi după EURO 2024. Preşedintele FRF a obţinut OK-ul selecţinerului care ne-a dus la European fără înfrângere în preliminarii.

Cele două părţi au negociat în ultima perioadă, în care Edi Iordănescu nu a dus lipsă de oferte şi de la echipe de club. Panathinaikos a fost ultima pe listă, dar fiul lui Anghel Iordănescu a zis pas.

„Am ajuns la un acord verbal cu Edi Iordănescu să continue și după European. Sper sa semnăm angajamentul până la startul Campionatului European”, a spus Burleanu.

Reclamă

Ce spunea Edi Iordănescu despre viitorul său pe banca naţionalei

În ceea ce mă priveşte, pentru mine personal nu este o prioritate contractul meu, ci turneul final. Asta e provocarea numărul 1, să fim cea mai bună versiune a noastră. Sigur că este important contractul meu, au fost mai multe discuţii, este foarte clar ce aşteaptă de la mine federaţia, este clar ce resurse are la dispoziţie pentru a ne ajuta. Am fost foarte mulţumit de tratamentul federaţiei, am simţit suport, încredere, preocupare de a ne pune la dispoziţie ce am avut nevoie. Şi noi am livrat şi am îndeplinit obiectivul.

Rămâne provocarea ca toate aceste elemente să fie puse într-un contract şi să se găsească cea mai bună soluţie. Prioritate rămâne pregătirea, îmi doresc să rămân la naţională, cu încredere, entuziasm, dar nu depinde doar de mine. Contează şi Euro, vreau şi reconfirmarea echipei.

Mi-a plăcut cum au răspuns zilele astea, dar ce se va întâmpla nu depinde doar de mine. Banii au fost ultima problemă, altele contează. Nu am avut oferte pentru că mintea mea şi gândurile mele nu au fost la asta. Echipa naţională a avut exclusivitate”, a spus Edi Iordănescu într-o conferinţă de presă organizată la începutul acestei luni.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:40

Selecţionerul Scoţiei s-a prăbuşit emoţional după arbitrajul cu Ungaria: „Am şi alte cuvinte, dar nu am de gând să le folosesc”

12:46

Performanţă spectaculoasă a lui David Popovici, la Campionatele Europene! A spulberat recordul din 2024, la 200 de metri liber

12:06

„Eroul” Ungariei vrea să joace cu România în optimi la EURO 2024: „Preferăm cu ei decât cu Portugalia”

11:55

Neamţul Daniel Siebert arbitrează România – Slovacia de la EURO 2024. Istvan Kovacs, delegat la Cehia – Turcia

11:28

Sorana Cîrstea, cel mai bine clasată româncă, în topul WTA. Simona Halep a urcat 5 locuri

11:12

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR
Citește și