Închide meniul

Anglia – România 1-0 | Căpitanul Vlad Chiricheş ţine capul sus: „Am demonstrat că avem atitudine!” Ce replică a avut pentru contestatarii naţionalei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 iunie 2021, 21:14

Anglia – România 1-0 | Căpitanul Vlad Chiricheş ţine capul sus: „Am demonstrat că avem atitudine! Ce replică a avut pentru contestatarii naţionalei

Profimedia

Vlad Chiricheş

Căpitanul Vlad Chiricheş ţine capul sus după eşecul de la Middlesbrough, 0-1. „Tricolorii” au avut o prestaţie onorabilă, însă nu au putut marca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul Vlad Chiricheş ţine capul sus

„Foarte frumoasă. Cred că în seara asta ne-am ridicat la un nivel foarte bun şi am arătat că putem face faţă Angliei. Sunt patru înfrângeri, dar cred eu că în seara asta am demonstrat că avem atitudine, că am putut trece peste eşecul cu Georgia. Am avut atitudine, încredere, am venit în Anglia să jucăm, să pasăm, să avem posesie. E clar că a fost un meci greu, că a fost o echipă puternică, dar cred că ne-am ridicat la valoarea lor şi sunt mândru de băieţi.

Cred că e un moment bun să plecăm de aici, am avut un joc bun în seara asta. Dacă o să continuăm aşa eu cred că putem să revenim în lupta pentru calificare. Nu ştiu, nu m-am gândit la critici. Ştim că trebuie să ne îmbunătăţim jocul pe fază defensivă, dar cred că ar trebui să fim optimişiti şi să dăm mai multă încredere acestui stil de joc şi să dominăm noi echipele împotriva cărora vom juca.

Nu sunt de acord că e cel mai negru moment. Dar e părerea fiecăruia în parte. Noi astăzi am încercat să jucăm foarte bine, să avem posesie. E clar că trebuie să ne îmbunătăţim jocul, la asta trebuie să ne gândim, nu la ceea ce spun alţii”, a spus Vlad Chiricheş după meciul cu Anglia.

Vlad Chiricheş
Profimedia
Citește și:

Anglia – România 1-0 | „Tricolorii”, prestaţie onorabilă la Middlesbrough! Naţionala lui Rădoi, patru înfrângeri consecutive

România a pierdut la limită cu Anglia, 0-1, la capătul unui meci în care „tricolorii” au avut o prestaţie onorabilă. În prima repriză, Răzvan Marin, Adiţă Păun şi Deian Sorescu au ratat ocazii uriaşe.

Reclamă

În repriza secundă, englezii au marcat unicul gol al meciului, în minutul 68. Tiberiu Căpuşă l-a faultat pe Jack Grealish în careu, iar Marcus Rashford l-a învins pe Florin Niţă din penalty.

Acelaşi Niţă a fost uriaş pentru România. Portarul a apărat lovitura de la 11 metri executată de Jordan Henderson, starul lui Liverpool.

Ivan şi Cicâldău au avut o dublă ocazie la scurt timp după faza penalty-ului, însă fotbaliştii Craiovei nu au reuşit să marcheze. România a pierdut la limită, 0-1, iar naţionala lui Rădoi a ajuns la patru înfrângeri consecutive.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
  • Anglia – România 1-0
  • Vlad Chricheş ţine capul sus

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și