Închide meniul

Anglia – România 1-0 | Mirel Rădoi a răbufnit când a fost arătat cu degetul după o nouă premieră negativă! „I-aţi întrebat asta pe Piţurcă şi Anghel Iordănescu?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iunie 2021, 22:11

Anglia – România 1-0 | Mirel Rădoi a răbufnit când a fost arătat cu degetul după o nouă premieră negativă! „I-aţi întrebat asta pe Piţurcă şi Anghel Iordănescu?

Profimediaimages

Mirel Rădoi i-a răspuns lui Mircea Lucescu

De 51 de ani nu mai pierduse reprezentativa noastră un duel cu starurile Angliei. Rădoi a avut o reacţie categorică în momentul în care a fost întrebat de premierele negative pe care le-a bifat de când a fost numit de Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anglia – România 1-0. Mirel Rădoi a răbufnit la conferinţa de presă

La fel de bine realitatea vă arată că sunt în continuare în faţa dumneavoastră şi nu o să-mi schimb principiile indiferent care sunt părerile dumneavoastră. Într-adevăr, sunt anumite situaţii în care nu ne convine rezultatul. În momentul în care am ales să vin la echipa naţională v-am spus că principiile mele sunt altele. Asta nu înseamnă că nu ne interesează rezultatele. Ne interesează şi ne pare foarte rău pentru meciurile pe care le-am avut.

Chiar dacă după 51 de ani pierdem cu Anglia, cred eu că naţionala Angliei este una oarecare. Nu cred că rezultatul care s-a înregistrat pe tabelă este cel mai corect. În momentul în care ai atâtea ocazii cu Anglia trebuia să înscrii unul sau două goluri„, a declarat Mirel Rădoi, la conferinţa de presă, după Anglia – România 1-0.

Citește și:

Mirel Rădoi a răbufnit în momentul în care a fost întrebat de ce l-a scos de pe teren pe Deian Sorescu. Înlocuitorul său, debutantul Tiberiu Căpuşă, a făcut penalty la un minut după ce l-a înlocuit pe mijlocaşul lui Dinamo.

Aş fi fost curios dacă aţi fi putut să puneţi întrebările astea când era Victor Piţurcă antrenor şi Anghel Iordănescu şi dacă v-ar fi răspuns. Eu vă răspund cu plăcere pentru că îmi plac provocările astea. (reporter: Le-am pus) Da? Nu le-am auzit şi eram jucător în perioada aia. Au fost anumite situaţii, au fost jucători care au acuzat o oboseală acută. Era normal pentru că am depus efort foarte mare şi în partida cu Georgia. Jucătorii vin după un sezon foarte greu.

Reclamă

Era normală oarecum acea schimbare. Am văzut din prima repriză că Deian Sorescu era foarte obosit, la fel şi Alibec. Le-am spus la pauză că trebuie să tragă de ei măcar 10-15 minute pentru a putea să le dăm timp şi celorlalţi jucători ca să se încălzească. Sunt situaţii când trebuie să schimbăm jucătorii pentru că pur şi simplu nu mai pot. Înainte de toate, chiar şi de rezultat, ne interesează integritatea jucătorilor„, a reacţionat Rădoi.

Statisticile nu sunt de partea lui Rădoi. Mirel este cel mai slab selecționer din istoria naționalei României, cu 7 înfrângeri în 12 meciuri și o medie de 2 goluri încasate de partidă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anglia – România 1-0
  • Rădoi a ieşit la atac după eşecul de la Middlesbrough

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și