Închide meniul

Antonio Sefer, supărat că nu a fost convocat la Euro 2023 U21: „Sunt alte interese. E un semnal de alarmă, a vorbit şi Cîrjan”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 iunie 2023, 10:29

Reclamă
Antonio Sefer, supărat că nu a fost convocat la Euro 2023 U21: Sunt alte interese. E un semnal de alarmă, a vorbit şi Cîrjan”

Antonio Sefer, supărat că nu a fost convocat pentru Euro 2023 U21

Antonio Sefer, la plecarea în Israel / AntenaSport

Antonio Sefer este extrem de supărat că nu a fost convocat la Euro 2023 U21. La plecarea în Israel, Antonio Sefer a făcut acuzaţii grave.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El i-a dat dreptate lui Cătălin Cîrjan, care a acuzat interese la naţionala de tineret. Antonio Sefer a spus că nu a discutat cu selecţionerul naţionalei de tineret, Emil Săndoi.

Antonio Sefer, extrem de supărat că nu a fost convocat la Euro 2023 U21

Pentru mine este un pas înainte (n.r.: că merge la Hapoel Be’er Sheva). Chiar dacă nu am fost convocat nici la tineret, din păcate, nu ştiu de ce. Mă doare lucrul acesta pentru că am fost la echipa mare şi, după aceea, la tineret nu am fost. Sunt alte interese probabil. Nu vreau să intru în discuţii fiindcă nu sunt genul care să intre în polemici cu cineva, dar este un semnal de alarmă pentru că nu sunt eu singurul jucător care vorbeşte de astfel de lucruri. Şi Cîrjan dacă l-aţi auzit… Nu suntem singurii, probabil sunt şi alţii. Sperăm ca ţara să îşi revină, să revină la normal.

Nu am vorbit cu domnul Săndoi, îi respect decizia, nu am nimic împotrivă, dar e o durere. Am fost de mic la naţională, am luat la rând de la naţionala U15 până la echipa mare, am fost la Olimpiadă. Astea sunt alegerile în viaţă şi va trebui să mă adaptez la situaţie”, a declarat Antonio Sefer pe aeroport, la plecarea în Israel.

Antonio Sefer, bucuros că a plecat în străinătate: „Abia am aşteptat momentul acesta”

Merg acolo cu gânduri pozitive, cu inima deschisă. Abia am aşteptat momentul acesta, să fac pasul în străinătate.

Reclamă

Mă bucur că l-am făcut la Be’er Sheva, că am avut discuţii în trecut cu ei. M-au dorit foarte mult.

Este Ţara Sfântă, sunt un băiat credincios şi a contat foarte mult că este în Israel.

Am avut discuţii în trecut cu antrenorul, mi-a spus că mă va aştepta acolo şi iată că în momentul de faţă sunt jucătorul lui Beer sheva. Încă nu realizez că am plecat de la Rapid, îmi este foarte greu, dar când mă voi vedea acolo voi realiza că nu mai sunt jucătorul Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că o să fac faţă. Toată perioada pe care am trăit-o aici, la Rapid, a fost frumoasă. Sper ca, în viitor, când mă voi retrage să o retrăiesc din nou.

Este echipa mea de suflet, au fost 4 ani şi jumătate frumoşi alături de jucători, suporteri, antrenori. A fost o onoare că am putut face parte din această echipă frumoasă. Le doresc tot binele şi în acest an, de Centenar, să câştige campionatul.

Ştiu că Rareş Ilie nu mai este acolo. Dacă vom fi colegi, vom vorbi, vom ieşi afară, am fost colegi şi de-abia aştept să îl văd.

O să-i scriu şi lui Horaţiu pentru că a făcut un meci foarte bun, chiar am văzut meciul. Ştim cu toţii cine este Horaţiu, cel mai bun portar la momentul actual din România”, a mai declarat Antonio Sefer pe aeroport, la plecarea în Israel.

Antonio Sefer i-a mulţumit lui Adrian Mutu

Antonio Sefer a avut un discurs de mulţumire la adreasa lui Adrian Mutu, după transferul la Hapoel Beer Sheva. Sefer a spus că antrenorul românului l-a ajutat să prindă transferul în Israel.

Sefer a avut un mesaj şi pentru conducere. Acesta le-a mulţumit că au înţeles dorinţa lui de a pleca în străinătate şi a dezvăluit că Dan Şucu ar fi vrut ca jucătorul să mai rămână la Rapid.

(n.r. cum ai reacționat când ai primit oferta de la Be’er Sheva) Sunt în discuții de două săptămâni cu ei, țin să le mulțumesc domnului Dan Șucu, domnului Victor și lui Nico pentru că m-au înțeles că aș vrea să plec și sper că nu sunt supărați pe mine. Domnul Șucu voia să rămân, țin să le mulțumesc și antrenorilor cu care am lucrat, lui Mister Mutu, staff-ului, lui Miță Iosif și Daniel Pancu.

Reclamă

Eu am vorbit cu dânsul (n.r. Adi Mutu) și mi-a explicat că cerințele vor fi mult mai mari la anul și va trebui să fac pasul în străinătate sau la altă echipă bună ca să am mai multe meciuri jucate. Mi-a vorbit foarte frumos, am înțeles lucrul acesta și m-a ajutat foarte mult chiar și el să plec de la Rapid”, a spus Antonio Sefer la sport.ro.

Lotul convocat de Emil Săndoi pentru Campionatul European U21

PORTARI: Ștefan Târnovanu (FCSB), Mihai Popa (FC Voluntari), Andrei Gorcea (Universitatea Cluj);

FUNDAȘI: Bogdan Racovițan (Rakow / Polonia), Mihai Lixandru (FCSB), Victor Dican (FC Botoșani), Valentin Țicu (Petrolul), Andres Dumitrescu (Sepsi), Alexandru Pantea (FCSB), Andrei Borza (Farul Constanța);

MIJLOCAȘI: Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Dragoș Albu (U Craiova 1948), Constantin Grameni (Farul Constanța), Alexandru Ișfan (Universitatea Craiova), Alexi Pitu (Bordeaux / Franța), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Vlad Pop (U Craiova 1948), Octavian Popescu (FCSB), Valentin Mihăilă (Parma / Italia), Adrian Mazilu (Farul Constanța);

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și