Închide meniul

Antrenorul care s-a exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu! Reacţie fermă: „E imposibil!”

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2024, 8:26

Reclamă
Antrenorul care s-a exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu! Reacţie fermă: „E imposibil!

Antrenorul care s-a exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Antrenorul care s-a exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu este Daniel Pancu. Selecţionerul naţionalei U21 nu ia în calcul preluarea naţionalei mari, după plecarea lui Iordănescu Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa cum AS.ro a anunţat deja, Edi Iordănescu va pleca de la naţională, după parcursul remarcabil de la EURO 2024. Anunţul oficial urmează să fie făcut, în perioada următoare.

Antrenorul care s-a exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu

Printre numele vehiculate, ca posibili înlocuitori ai lui Edi Iordănescu, a fost şi cel al lui Daniel Pancu. Acesta însă a oferit o reacţie fermă şi a transmis că nici nu se gândeşte la postul de selecţioner al României, dat fiind faptul că nu are Licenţă PRO.

Pancu a recunoscut însă că îşi doreşte ca la un moment dat să îi antreneze pe „tricolori”, însă în această perioadă, acest scenariu este unul imposibil.

„Nu există! E imposibil în momentul de față, crede-mă. Efectiv nu am cum să antrenez, în primul rând. Nu am licență. Nu e doar asta! A fost Rădoi (n.r. selecționerul României fără licență PRO), dar erau alte vremuri.

Reclamă
Reclamă 4

Îmi doresc la un moment dat, dar, acum, iți spun eu că e imposibil. Nu am auzit nimic (n.r. despre alti candidați).

Paradoxal, echipa va fi mai bună. Dar un înlocuitor de genul lui Iordănescu va fi foarte greu de găsit. Îmi permit să îmi spun și eu punctul de vedere. Cu siguranță vor aduce pe altcineva, dacă pleacă Iordănescu, dar poate nu pleacă”, a declarat Daniel Pancu, conform digisport.ro.

Gică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României

Gică Hagi şi Mircea Lucescu sunt printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României. Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Edi Iordănescu a luat decizia de a pleca de la naţionala României, pentru a sta o perioadă lângă familie.

Reclamă

Contractul lui Edi Iordănescu expiră la finalul lunii şi, cel mai probabil, atunci se va face şi anunţul oficial. Surse neoficiale susţin că FRF are deja o listă cu posibilii înlocuitori.

Cele mai răsunătoare nume sunt ale lui Mircea Lucescu şi Gică Hagi. Primul este liber de contract, după ce s-a despărţit de Dinamo Kiev. Deşi a spus de multe ori în spaţiul public că nu se pune problema să mai vină selecţioner, nu este exclus ca Mircea Lucescu să accepte provocarea şi încerce să ducă naţionala la Campionatul Mondial din 2026, ce va fi transmis în exclusivitate de Antena. De asemenea, Antena va transmite şi Word Cup 2030.

Gică Hagi este un alt nume greu care îi poate lua locul lui Edi Iordănescu. De altfel, Hagi a fost primul nume cu care a negociat Răzvan Burleanu pentru preluarea naţionalei României, după plecarea lui Mirel Rădoi. „Regele” a spus pas pentru că era implicat în proiectul de la Farul şi, drept dovadă, a luat titlul în 2023. Este posibil ca şi acum Hagi să decidă să continue proiectul de la Farul şi să spună că nu este momentul să preia echipa naţională. Mai mult, aşa cum a spus-o de multe ori, Hagi îşi doreşte şi un proiect pe termen lung.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:28

Kevin Magnussen va pleca de la Haas! Anunţul oficial, înaintea Marelui Premiu al Ungariei

15:13

Corvinul – Paksi, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim, la un pas de turul doi din Europa League! Echipele probabile

15:09

Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e”

15:00

„A lovit o bordură! Are nasul lovit!” Neil Lennon, incident teribil în Bucureşti! Viorel Moldovan a dezvăluit totul

14:35

Topul în care Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal! Românul îl surclasează pe campionul european

14:31

Cursa de 100 de m liber de la Jocurile Olimpice 2024, unde Popovici vrea să scrie istorie, analizată de Cesar Cielo

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 3 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 4 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 5 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României 6 Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor
Citește și