Închide meniul
EXCLUSIV

Antrenorul „ideal” propus la echipa națională, în locul lui Adrian Mutu. „S-ar potrivi de minune!” Avertisment pentru FRF, după ce „Briliantul” a devenit favorit pentru postul de selecționer

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 decembrie 2021, 23:50

Antrenorul „ideal propus la echipa națională, în locul lui Adrian Mutu. „S-ar potrivi de minune! Avertisment pentru FRF, după ce „Briliantul a devenit favorit pentru postul de selecționer

Răzvan Burleanu, în timpul unei conferințe

Hepta

Alexandru Bourceanu și-ar dori să-l vadă pe postul de selecționer pe Laurențiu Reghecampf, antrenor cu care a lucrat în trecut la FCSB. Fostul mijlocaș crede că „Reghe” poate crea armonia de care România are nevoie ca să ajungă din nou la un turneu final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Bourceanu îl vrea pe Laurențiu Reghecampf la echipa națională

„Reghecampf cred că este o variantă bună pentru națională, pentru că la echipa națională nu ai timp să faci foarte multe lucruri. El este un antrenor care gestionează extraoridnar relațiile dintre jucători, dintre staff și jucători, relații între el și jucători, el și straff. Este un om și un antrenor care s-ar potrivi de minune la o astfel de poziție”, a spus Alexandru Bourceanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Laurențiu Reghecampf e în prezent pe banca celor de la Universitatea Craiova. „Reghe” nu este însă în cel mai bun moment din punct de vedere profesional. Oltenii sunt abia pe locul cinci în Liga 1, la 25 de puncte în urma liderului CFR Cluj.

Alături de Reghecampf, Bourceanu a câștigat două titluri de campion în Liga 1 (2013, 2014) și a jucat în grupele UEFA Champions League. Ambii au părăsit clubul lui Gigi Becali în 2014.

Citește și:

Alexandru Bourceanu: „Echipa națională este pe drumul cel bun!”

Bourceanu crede că tricolorii pot progresa și să aibă din nou rezultate care să-i facă pe fani să spere. Fostul jucător de la FCSB e de părere că România este pe „drumul cel bun”.

Reclamă

Echipa națională a României este pe un drum bun sau, cel puțin în contextul în care a fost antrenată de Mirel Rădoi, e pe un drum bun spre foarte bun. Am ratat calificarea doar pentru că am avut ghinion. Drumul pe care era echipa națională era unul bun, acum, cu plecarea selecționerului, e foarte important cine va veni. Pentru echipa naționala e trist faptul că nu mai e selecționerul”, a mai spus Alexandru Bourceanu.

Cât despre Adrian Mutu, Bourceanu a spus că nu l-ar surprinde dacă FRF alege în cele din urmă să-l numească selecționer pe „Briliantul”.

Faptul că Mutu vine de la echipa de tineret și prin precedentul creat de Mirel Rădoi, care a avut rezultate foarte bune la echipa de tineret, și echipa de tineret antrenată de Mutu a avut rezultate foarte bune, nu bune, foarte bune, precedentul e creat. Cred că e o variantă, adică nu m-ar suprinde. Și Mirel a fost fără experiență vastă, dar a arătat că poate să antreneze la un nivel foarte bun, cred că și Mutu poate să demonstreze asta. Sunt și alte variante: Dan petrescu, Cosmin Olaroiu, Răzvan Lucescu. Sunt variante, avem antrenori de unde să alegem”, a încheiat Alexandru Bourceanu.

Reclamă 4 / 0/3

Nici Ioan Andone nu este încântat de varianta ca Adrian Mutu să devină noul selecționer. Andone crede că „Briliantul” e mult prea neexperimentat.

„Probabil va fi ales, este liber, numai că nu are experiență îndeajuns de multă. Este un tip extrem de inteligent, a fost un jucător mare, și în echipa naționala și în campionatele unde a jucat în străinătate, în Italia. A lucrat cu antrenori mari, dar îți trebuie o experiență să știi ce și cum, pentru că o calificare înseamnă foarte mult. Dacă Adi Mutu mai antrena încă 5-6 ani, era candidatul ideal! Daca antrena și avea rezultate în campionat! La Voluntari a salvat ehipa de la retrogradare, la Craiova n-a fost în regulă zece etape… Dar a avut performanțe la echipa naționala de tineret”, a spus Ioan Andone, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! Vezi toate știrile
Citește și