Închide meniul

Anunţul decisiv făcut de FRF în privinţa lui Rădoi! Ce se întâmplă cu selecţionerul după meciul cu Irlanda de Nord: "Am discutat cu el, mi-a spus asta!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2020, 20:36

Anunţul decisiv făcut de FRF în privinţa lui Rădoi! Ce se întâmplă cu selecţionerul după meciul cu Irlanda de Nord: "Am discutat cu el, mi-a spus asta!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi este selecţionerul României

Mirel Rădoi a fost anunţat de foarte mulţi oameni de fotbal ca fiind viitorul antrenor al Craiovei. "Va fi 300 la sută antrenorul Universităţii", a spus Florin Prunea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare internaţional este contrazis de oamenii din Federaţie. Mihai Stoichiţă spune că Rădoi va rămâne selecţioner şi după ultima partidă din Liga Naţiunilor, cea cu Irlanda de Nord. Totuşi, "Lippi" admite că Rădoi a avut parte de oferte.  

"Sigur că va mai fi şi după meciul cu Irlanda de Nord. Sigur că va mai primi oferte, aşa cum a primit oferte şi până acum. Din ce am discutat cu el, activitatea lui va fi la naţională. Probabil că are ofertă, nu ştiu (n.r. – de la U Craiova). Eu spun că va fi antrenorul echipei naţionale. Vezi fel şi fel de oameni care-l atacă. E cel mai bun răspuns în privinţa intereselor. Multe atacuri asupra lui sunt absurde.

Când ataci fără să ai anumite motive întemeiate, chiar dacă e democraţie, când nu eşti obiectiv, nu ţii cont de realitatea fotbalului nostru, de multe lucruri… Ar fi absurd să cred că omul te atacă fără un motiv anume. Interese există tot timpul. Asta e lumea în care trăim, pentru mine e normal ce se întâmplă. Asta e. Aduci argumente, alţii contraargumente şi vedem cine are dreptate", a spus Mihai Stoichiţă la Telekomsport

Mirel Rădoi a anunţat noul obiectiv al naţionalei României

După ce partida cu Norvegia s-a anulat, Mirel Rădoi a anunţat noul obiectiv al naţionalei în grupa din Liga Naţiunilor. România mai are un singur meci, cu Irlanda de Nord  în deplasare. O victorie ne-ar putea asigura locul al doilea în grupă. 

Reclamă

"Trebuia să avem victorii în ambele partide pentru a putea spera la poziţia a doua. În continuare rămânem cu aceleaşi speranţe, să câştigăm partida de la Belfast şi trebuie să ne concentrăm pe acea partida ca pentru o finală", a spus Mirel Rădoi.

În funcţie de rezultatele înregistrate în Liga Naţiunilor, se va schimba componenţa urnelor pentru preliminariile Campionatul Mondial, din 2022. Tragerea la sorţi va avea loc pe 7 decembrie, la Zurich. România ar putea ajunge să dea peste Norvegia, situaţie care nu l-ar deranja pe selecţioner. Cel mai optimist scenariu este ca naţionala României să se afle în a doua urnă valorică la tragerea la sorţi. 

"Sincer, mi-aş dori pe oricine, dar să putem să ne calificăm la Mondiale!", a mai spus Mirel Rădoi. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mirel Rădoi este selecţionerul echipei naţionale
  • Anunţul făcut de un oficial FRF

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și