Închide meniul

Anunțul făcut de un titular din naționala României, după ce a văzut grupa din preliminariile EURO 2024: „Vrem să ne batem cu Elveția pentru primul loc!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 octombrie 2022, 20:15

Anunțul făcut de un titular din naționala României, după ce a văzut grupa din preliminariile EURO 2024: „Vrem să ne batem cu Elveția pentru primul loc!

Adrian Rus a vorbit despre șansele de calificare ale României la EURO 2024

Adrian Rus, în timpul unui meci al naționalei României / Profimedia

Anunțul făcut de un titular din naționala României, după ce a văzut grupa din preliminariile EURO 2024. Adrian Rus își dorește ca „tricolorii” lui Edi Iordănescu să se lupte cu Elveția pentru primul loc din grupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naționala României a fost repartizată în grupa I, alături de Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. Cele mai tari meciuri vor fi transmise la Antena 1 și AntenaPLAY.

Anunțul făcut de un titular din naționala României, după ce a văzut grupa din preliminariile EURO 2024

Adrian Rus este încrezător că naționala României are resursele necesare pentru a se lupta cot la cot cu Elveția pentru câștigarea grupei. În același timp, fundașul de la Pisa nu vrea să subestimeze celelalte adversare.

Rus spune că „secretul” viitoarei campanii de calificare va fi ca naționala lui Edi Iordănescu să obțină „3 sau 4 puncte în primele două meciuri”, pentru un start lansat.

„Putem lua puncte cu Elveția, eu unul nu mă tem, deși e favorită. Îmi doresc să ne batem la câștigarea grupei, deși primele două clasate merg la EURO. Pentru că așa am avea o mentalitate care ne va ajuta mult, cu o astfel de gândire poți și să-ți faci viața ușoară cu Belarus și Kosovo, genul de echipe unde ai probleme doar dacă nu intri mental bine pregătit.

Reclamă

În martie, Israel a folosit jucătorii mai buni după pauză și s-a văzut asta. Am simțit clar că au fotbaliști cu calitate, în plus chiar și un ritm intens care te poate pune în dificultate. Dar eu cred că secretul calificării va sta în primele două meciuri din martie, indiferent de numele adversarilor de atunci.

Trebuie să luăm 4 sau 6 puncte din cele două meciuri, ca să nu intrăm iarăși sub presiune și să putem continua încrezători preliminariile. Atitudinea din septembrie e ceea ce ne trebuie și în martie”, a spus Adrian Rus, potrivit playsport.ro.

Adrian Rus a adunat 14 selecții la naționala României. Fundașul de 26 de ani a evoluat în 4 din cele 6 meciuri din ultima campanie, din Liga Națiunilor. În toate cele 4 apariții a fost titular.

Reclamă 4 / 0/3

În primele două meciuri din preliminariile EURO 2024, România va da piept cu Andorra (deplasare) și Belarus (acasă), în luna martie.

Cum arăta ”programul greșit” din Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024

Gafe în lanţ ale UEFA după tragerea la sorţi a grupelor din preliminariile EURO 2024. Forul continental a anunţat programul meciurilor din grupa României dar, la scurt timp după, le-a cerut oficialilor FRF să nu se bazeze pe el.

Astăzi, FRF a aflat de la UEFA că programul meciurilor rămâne neschimbat. Totuşi, problemele erau în privinţa orelor de disputare ale partidelor, care erau eronate. Ordinea meciurilor va fi aceeaşi.

În condiţiile date, reprezentativa tricoloră va lua startul, în grupa I, tot în Andorra. După, România primeşte vizita naţionalei Belarusului.

25 martie 2023

  • ora 18:00 | Belarus – Elveția
  • ora 20:45 | Andorra – ROMÂNIA, Israel – Kosovo

28 martie 2023

  • ora 20:45 | ROMÂNIA – Belarus, Kosovo – Andorra, Elveția – Israel

16 iunie 2023

Reclamă

19 iunie 2023

9 septembrie 2023

12 septembrie 2023

12 octombrie 2023

15 octombrie 2023

18 noiembrie 2023

21 noiembrie 2023

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și