Închide meniul
EXCLUSIV

Atmosferă fabuloasă făcută de fanii tricolori la Columbia – România! Imagini de senzaţie, din Madrid, de pe Metropolitano

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 martie 2024, 21:39

Reclamă
Atmosferă fabuloasă făcută de fanii tricolori la Columbia – România! Imagini de senzaţie, din Madrid, de pe Metropolitano

Atmosferă fabuloasă făcută de fanii tricolori la Columbia - România

Fanii români, în tribună / AS.ro

Atmosferă fabuloasă făcută de fanii tricolori la amicalul de lux Columbia – România, transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Suporterii români au luat cu asalt stadionul lui Atletico Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peste 15.000 de bilete au fost cumpărate de fanii naţionalei lui Edi Iordănescu. Tribunele s-au „colorat” în galben înainte de startul amicalului pe care România îl dispută cu două luni şi jumătate înainte de EURO 2024.

Atmosferă fabuloasă făcută de fanii tricolori la Columbia – România

Duelul cu Columbia este cel mai tare amical al României, înainte de participarea la turneul final. „Tricolorii” vor mai disputa două meciuri de pregătire în luna iunie, cu Bulgaria şi Liechtenstein.

Imnul României a răsunat pe stadionul din capitala Spaniei. Jucătorii lui Edi Iordănescu au cântat alături de fanii din tribună.

A fost un meci special pentru Horaţiu Moldovan, care a fost transferat de Atletico Madrid în această iarnă. Portarul în vârstă de 26 de ani încă a fost titular în niciun meci, fiind ţinut pe bancă de Jan Oblak.

Reclamă

A fost nebunie şi înainte de startul super-meciului de la Madrid. Fanii s-au grăbit să intre pe stadionul de cinci stele.

Mesajul selecţionerului Edi Iordănescu pentru fanii români, înaintea meciului cu Columbia

Selecţionerul României era convins că va fi un spectacol de zile mari în tribune, la meciul de pe Metropolitano. Edi Iordănescu a avut un mesaj clar suporteri.

(n.r.: În tribune, tot un spectacol sud-american. Vor fi şi mulţi columbieni, pe lângă mulţi români. Practic, stadionul va fi oarecum în galben, că sunt şi culorile asemănătoare. Ne aşteptăm la un spectacol în tribune) Cu siguranţă. Face parte din frumuseţea fotbalului. Am văzut că au fost foarte mulţi columbieni şi la ultimul lor amical, cu Spania, pe care l-au câştigat. Au fost foarte activi.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem siguri că şi românii noştri, în special cei care sunt departe de ţară, îşi mai alină din dorul pentru patrie fiind alături de echipa naţională.

Sperăm să le oferim momente bune, frumoase, ne dorim un rezultat pozitiv, pentru că şi noi avem un parcurs foarte bun.

Pentru mine este foarte important acest test. Cu siguranţă, chiar dacă întâlnim un adversar foarte valoros, vom testa lucruri în continuare”, a declarat selecţionerul Edi Iordănescu înainte de România – Columbia, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și