Închide meniul
VIDEO & FOTO

Atmosferă incredibilă la România – Elveția! Cei 50.000 de fani fac spectacol în tribunele Arenei Naționale

Alex Ioniță Publicat: 21 noiembrie 2023, 22:02

Reclamă
Atmosferă incredibilă la România – Elveția! Cei 50.000 de fani fac spectacol în tribunele Arenei Naționale

Atmosferă incredibilă la România - Elveția

Fani România / Antena Sport

Atmosferă incredibilă la România – Elveția! Arena Națională a fost luată cu asalt de către cei 50.000 de fani care au venit să își susțină favoriții la ultima partidă din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spectacolul din tribune de la partida dintre România și Elveția, care contează pentru etapa a 8-a din Grupa I a preliminariilor, se vede în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Atmosferă incredibilă la România – Elveția! Suporterii naționalei sărbătoresc calificarea la EURO 2024

Spectacolul din tribunele Arenei Naționale a început încă din momentul intonării imnului. Întreg stadionul a cântat alături de Andra, solista care a fost aleasă pentru acest moment special, înainte de startul partidei care o poate duce pe România în urna a 2-a a tragerii la sorți pentru grupele EURO 2024. Această tragere va avea loc pe data de 2 decembrie, la Hamburg și va începe de la ora 19:00.

Imediat după imn, oamenii din tribune au aplaudat secunde în șir acest moment, iar mai apoi au început să își susțină favoriții. Totodată, în timpul imnului au apărut și incidente minore în peluza suporterilor echipei naționale. La momentul respectiv, un grup restrâns de fani au aprins torțe, lucru interzis pe stadioane. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO).

Mai apoi însă, la începutul meciului, suporterii și-au arătat susținerea pentru echipa națională, care a realizat o mare performanță după o pauză de 8 ani. Scandările acestora s-au auzit minute în șir, iar atmosfera de la duelul „tricolorilor” este demnă de performanța realizată de aceștia.

Reclamă

Pentru a termina grupa pe primul loc, elevii lui Edi Iordănescu au nevoie de minim un rezultat de egalitate în fața Elveției. De asemenea, acest lucru ar însemna că România se va afla în urna a 2-a la tragerea la sorți. În caz contrar, „tricolorii” vor fi repartizați în urna a 4-a și vor avea parte de adversari mai dificili la turneul final care se va organiza în Germania.

50.000 de români au cântat alături de Andra şi de tricolori imnul României

50.000 de români au cântat alături de Andra şi de tricolori imnul României la meciul decisiv pentru primul loc cu Elveţia.

Momente copleşitoare pe Arena Naţională, în momentul intonării imnului naţional al României. Alături de Andra, cea care a fost aleasă de Federaţia Română de Fotbal să intoneze imnul naţional al României, tricolorii şi cei 50 de mii de români au creat un moment copleşitor.

Reclamă 4 / 0/3

Tot stadionul a tremurat de glasurile românilor care au cântat cu emoţie imnul naţional al României. România s-a calificat deja la EURO 2024, după ce a învins Israel cu scorul de 2-1. Câţiva fani au aprins torţe în timpul intonării imnului naţional al României.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și