Închide meniul
Video

50.000 de români au cântat alături de Andra şi de tricolori imnul României! Momente copleşitoare pe Arena Naţională

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 noiembrie 2023, 21:57 / Actualizat: 21 noiembrie 2023, 23:04

Reclamă

50.000 de români au cântat alături de Andra şi de tricolori imnul României

Colaj Antena 1

50.000 de români au cântat alături de Andra şi de tricolori imnul României la meciul decisiv pentru primul loc cu Elveţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momente copleşitoare pe Arena Naţională, în momentul intonării imnului naţional al României. Alături de Andra, cea care a fost aleasă de Federaţia Română de Fotbal să intoneze imnul naţional al României, tricolorii şi cei 50 de mii de români au creat un moment copleşitor.

50.000 de români au cântat alături de Andra şi de tricolori imnul României

Tot stadionul a tremurat de glasurile românilor care au cântat cu emoţie imnul naţional al României. România s-a calificat deja la EURO 2024, după ce a învins Israel cu scorul de 2-1. Câţiva fani au aprins torţe în timpul intonării imnului naţional al României.

Gică Popescu, impresionat de echipa naţională după calificarea la EURO 2024

Gică Popescu s-a declarat impresionat de echipa naţională după calificarea la EURO 2024. Fostul component al generaţiei de aur a lăudat evoluţia din meciul cu Israel, care a adus calificarea României la EURO 2024.

Aşa cum mergeau lucrurile la un moment dat, mă refer la meciul cu Elveţia, meciul de acasă cu Israelul, când evoluţiile nu au fost reuşite, era greu să ne gândim la calificare.

Reclamă

Cu Israelul echipa noastră a arătat prima oară ca o echipă valoroasă. Am avut atitudine de echipă mare, dar ce m-a surprins a fost revenirea după golul primit în minutul 2. Am reacţionat foarte bine, am marcat şi lucrul îmbucurător a fost că şi după 1-1 am jucat la fel.

Am arătat foarte bine, am avut foate multe ocazii. M-aş bucura să văd că meciul cu Israelul e un punct de plecare. E o performanţă, calificarea la un turneu final.

Am confirma cu Elveţia ceea ce ne-a fost greu până acum să spunem, că suntem o echipă valoroasă.

Reclamă 4 / 0/3

De orice ne putem plânge în aceste preliminarii, mai puţin de şansă. Pe lângă faptul că am picat într-o grupă pe care nici Edi nu ar fi putut să o aleagă mai bine, a mai venit şi problema cu Israelul.

Toţi jucătorii trebuie felicitaţi, staff-ul de asemenea. Mi-e greu să cred că vom mai avea astfel de circumstanţe ca în aceste preliminarii. (n.r: despre schimbările din primul 11) În afară de Stanciu, au schimbat tot compartimentul ofensiv. A rămas Stanciu. Era normal să survină aceste schimbări, pentru că presiunea a fost foarte mare cu Israel. Această schimbare era necesară.

(n.r: despre cei 50.000 de oameni din tribune) E normal, lumea dorea această calificare. E o sărbătoare a sportului românesc, a fotbalului românesc. Lumea aştepta această calificare, vin să se bucure alături de tricolori, să îi aplaude şi sper eu să avem un rezultat bun şi în această seară.

În seara aceasta nu va mai fi presiunea care a fost în Ungaria cu Israel. Dar cu acest entuziasm ar fi bine să păstrăm primul loc în grupă, care cel puţin teoretic ne-ar plasa într-o poziţie favorabilă la tragerea la sorţi.

La Cardiff s-a născut generaţia de aur, în 1993. Ar fi minunat ca în meciul cu Israelul să se nască o generaţie la fel de bună ca cea din anii 90”, a declarat Gică Popescu în studioul Antena 1 înainte de startul meciului România – Elveţia, transmis LIVE EXCLUSIV pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și