Închide meniul

Au prins curaj! Contra, critic la adresa naționalei: ”O muncă de doi ani și jumătate s-a dus pe apa sâmbetei”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2020, 14:02

Au prins curaj! Contra, critic la adresa naționalei: ”O muncă de doi ani și jumătate s-a dus pe apa sâmbetei”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cosmin Contra este antrenorul celor de la Dinamo

Contra nu este mulțumit de cum s-au prezentat tricolorii în Islanda, unde România a pierdut cu 1-2. ”A fost o muncă de doia ani și jumătate care s-a dus pe apa sâmbetei. Mă așteptam ca echipa să arate mai mult”, au fost concluziile antrenorului de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contra: ”A fost omuncă de doi ani și jumătate care s-a dus pe apa sâmbetei”

A fost o muncă de doi ani și jumătate care s-a dus pe apa sâmbetei în 90 de minute. Noi românii supraevaluăm succesele, nu am câștigat de o asemenea manieră demult așa cum am făcut-o în Austria, iar echipa arătase bine. 

Antrenorul naționalei este cu ei acolo, știe ce probleme medicale apar. Din cauza accidentărilor lui Dragoș Grigore și Chiricheș, au apărut jucători fără experiență în locul lor, iar la noi din păcate, se vede că 3-4 absențe contează foarte mult. 

Contra: ”Mă așteptam ca echipa să arate mult mai bine”

Mă așteptam la altceva, ca echipa să arate mult mai bine. Dar s-a văzut că naționala Islandei este mai obișnuită cu asemenea meciuri. Sigurdsson este un jucător de clasă mondială, joacă la cel mai înalt nivel. 

Din păcate am fost neinspirați în prima repriză, iar la 2-0 nu am mai putut să revenim. În partea secundă, dincolo de acel penalty primit, nu am pus poarta adversă în pericol în niciun moment Am fost însă foarte lenți pe faza de atac, nu am avut practic șuturi pe poartă.

Reclamă

Acum nu trebuie să trecem în partea cealaltă, el trebuie să fie sprijinit în continuare. Susținerea mea o are. S-a văzut până acum munca lui Mirel Rădoi, chiar dacă am fost neinspirați în acest meci”, a declarat Contra la Realitatea Sportivă.

După eșecul din Islanda, tricolorii încearcă să-și spele păcatele în Norvegia, acolo unde vor juca de la ora 19:00, în grupa 1, din seria 2 a Ligii Națiunilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și