Închide meniul

Australia U23 – România U23 | Nicolae Dică mizează pe cartea atacului: „Îmi doresc mai mult pe faza ofensivă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 iunie 2021, 17:04

Australia U23 – România U23 | Nicolae Dică mizează pe cartea atacului: „Îmi doresc mai mult pe faza ofensivă!

Nicolae Dică

Sursa: Federaţia Română de Fotbal

Nicolae Dică mizează pe cartea atacului în amicalul cu Australia U23. În meciul trecut, înfrângerea cu Mexic U23 0-1, „tricolorii” nu au strălucit la capitolul ofensivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică mizează pe cartea atacului: „Îmi doresc mai mult pe faza ofensivă”

„Dicanio” îşi doreşte ca acest aspect să se schimbe, iar fotbaliştii săi să câştige partida cu australienii. Australia U23 – România U23 se joacă mâine, de la ora 21:00.

Jucătorii cu care am venit în acest moment aici nu fac parte din lotul pentru olimpiadă. Sunt jucători foarte tineri, jucători 2000-2002 născuţi, la care eu m-am gândit pentru campania următoare, cine va fi antrenor la echipa naţională de tineret să ştie că aceşti jucători au fost aici.

Am vrut ca jucătorii să nu aibă o vacanţă foarte lungă, să îi vedem pe jucătorii noi dacă pot face faţă la meciurile internaţionale la un nivel mai mare, ei fiind născuţi 2002-2001. Acesta a fost un obiectiv. Jucătorii pe care noi dorim să îi luăm la olimpiadă pe care îi avem în lot să vedem cum răspund la cerinţele noastre. Gândirea mea şi a lui Mirel este aceeşi despre fotbal.

Eu sper să obţinem o victorie în meciul cu Australia. Am spus după meciul cu Mexic că băieţii au avut o atitudine foarte bună, sunt mulţumit de acest lucru, îmi doresc mai mult pe faza ofensivă, să facem mai multe lucruri în ultimii 25 metri. Dacă vom reuşi mâne seară să câştigăm cu Australia îi voi felicita pentru ceea ce au făcut în această perioadă în cantonament”, a spus Dică, pentru FRF TV.

Reclamă
Citește și:

Nicolae Dică i-a întins o mână de ajutor lui Gigi Becali

Nicolae Dică i-a întins o mână de ajutor lui Gigi Becali. Selecţionerul care a condus naţionala U23 a României în amicalul cu Mexic U23 i-a oferit un sfat preţios patronului FCSB.

Dică l-a folosit pe Dragoş Nedelcu timp de 87 de minute în înfrângerea cu Mexic, 0-1. Fotbalistul FCSB a jucat ca fundaş central, iar Gigi Becali a primit un sfat preţios. „Dicanio” a anunţat că fotbalistul poate evolua fără probleme în defensivă, unde roş-albaştrii au avut mari probleme.

„Din punctul meu de vedere, a făcut un joc foarte bun ca fundaș central. Îl cunosc foarte bine pe Nedelcu, l-am antrenat la Steaua. Am luat această decizie pentru că am avut acele probleme de lot, Chindriș și Pașcanu sunt accidentați, iar Drăgușin nu a venit. De aceea am luat această decizie, ca el să joace fundaș central. Dar, din punctul meu de vedere, poate să joace fundaș central și mijlocaș central la fel de bine”, a spus Nicolae Dică pentru FRF TV.

Reclamă 4 / 0/3

Până în acest moment, Gigi Becali a transferat doi fundaşi la FCSB pentru a rezolva marea problemă. Este vorba despre Alexandru Crețu și Stipe Vucur.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și